onsdag 24. desember 2014

Chrysalidocarpus lutescens vanning

Det gjelder bare å huske på og ikke vanne for mye spesielt i vinterhalvåret. Har prøvd jevn vanning og latt den tørke ut mellom vanningene. Blankblad må tørke helt ut mellom hver vanning , slik at planten ikke råtner.


Velger du den riktige potta til plantene dine, er det ingen sak å vanne riktig. Men feil vanning er trolig den mest utbredte dødsårsaken blant . Kunsten er å spare litt på vanningen i vinterhalvåret. Tips til å løse problemet med vanning av plantene dine når du er på ferie. IKEA - CHRYSALIDOCARPUS LUTESCENS , Potteplante, Frisk opp hjemme med planter kombinert med blomsterpotter som passer stilen. Da vanner du jevnt og sparsommelig, til planten ser ut til å våkne igjen.


Sommerfuglpalme eller Arecapalme ( Dypsis Lutescens ) imponerer både med sitt. Chrysalidocarpus lutescens eller Arecapalmen er en veldig dekorativ plante som. Gi foretrekker regelmessig vanning , og ikke så mye på en gang. På kjøkkenet har vi fått nye urter i Lechuza selvvanningspottene vi har fått. Trives allikevel med godt lys og lett tørk mellom hver vanning.


Blomster inne Orkideer kan få lange og blomstrende liv med riktig stell og vanning. Den Dypsis lutescens palm er medlem av Arecaceae familie av planter. DE FLESTE VANNER FOR MYE: Hilde Poppe, gartner i Plantasjen, sier til Dinside at den vanligste feilen vi gjør med inneplantene, er at vi . Det kan også skyldes tørre røtter eller overvanning. Hvis det er de nederste bladene som faller av kan det skyldes for lite lys eller for sterk varme, eksempelvis fra . Slekten omfatter omkring arter spredt som en potteplante mottatt hrizalidokarpus gulaktig chrysalidocarpus lutescens.


Vanning : Vanning bør være ensartet, på våren og sommeren, rike, og milde . Temperatur Minimum temperatur - ° C. Regelmessig vanning fra vår til høst samt gjødsel en gang per måned i denne perioden. Planting i områder med skygger, mye vanning og gjødsel i sommer, ingen . Har snart klippet av alle ytterst nå(ikke lett når busken er fire meter høy), og vanner og vanner og vanner …. Mangler: chrysalidocarpus ‎ lutescens. Jeg vanner den bare en sjelden gang (1-ganger i måneden.). Oversett denne siden Seks fine inneplanter som er noen skikkelig tøffinger, og tåler både ujevn vanning og lite lys.


Vann sparsomt og la plantene tørke mellom vanning. I andre tilfeller kan det referere til Areca palm of Dypsis lutescens , også kjent som. Den foretrekker regelmessig vanning og fuktig jord med god drenering, . Vanning : Generelt kan man si at grønne planter trenger lite vann, jo tykker bladene er,.


Dette palm artene kommer opprinnelig fra Madagaskar, trives i sin helhet til . Gamle planter kan produsere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg