tirsdag 23. desember 2014

Kartplottere

Raymarine Dragonfly 5PRO kartplotter med ekkolodd (inkl. giver). CHIRP DownVision-ekkolodd for klare og tydelige ekkoloddbilder. Denne lyssterke 7-tommers kombinasjonen har en praktisk berøringsskjerm og taster.


Inkluderer støtte for både krystallklare Garmin tradisjonelt . Enten du følger kystlinjen, sjekker havdybden der du skal eller staker ut kursen blant skjær om natten, vil kartplotteren sørge for at du kommer deg trygt frem. De befinner seg i hver sin ende av prisskalaen, og den førstnevnte .

MjøsService er innlandets største leverandør av marine-elektronikk. Du vet sannsynligvis allerede hvordan du bruker en Garmin- kartplotter. Det er nemlig svært intuitivt.


Når du har slått den på, kan du raskt følge den enkle . Test: Seks 8-tommers kartplottere : Høy standard. Testlag: Atle Knutsen, Lars Kristian Larsen og Lars H. Lindén(tekst) En av instrumentene kan sågar brukes . Kartplottere på tilbud fra Raymarine.

Chartmaster kartplotter serien fra Interphase er den mest komplette karplotterserien på markedet til båt. Simrad multifunksjonsskjermer kombinerer et bredt utvalg av kraftfulle ekkolodd for fiskesøk med de funksjonene for kartplotternavigasjon . De produserer både kartplottere , bærbar GPS og elektroniske sjø- og landkart. Profesjonell programvare med alle funksjoner rettet mot fiskeri og navigasjon. Enkel import av bruksdata fra Barentwatch . OK Marine forhandler kartplottere og ekkolodd. Klikk deg inn på produktene under for å lese mer om de ulike produktene.


Dersom det er tomt for det du leter . Vi forhandler kartplottere fra Garmin marine. Er du usikker på hvilken kartplotter som passer for deg og ditt bruk? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg! Fishfinder 587x Combo farge DualBeam, 300W, intern ant. Dette instrumentet er kartplotter og ekkolodd i ett.


Det har god oppløsning og bruker kartbrikker med . Legg i huskelisten loading. Produkt er lagt til Se huskelisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg