tirsdag 9. desember 2014

Schefflera plantasjen

Paraplytreet er en populær, friskt grønn plante, med blanke, vakre blad i rosetter som en paraply. At planter er bra for helsen vet nok de fleste, men faktum er at noen grønne inneplanter er bedre luftrensere enn andre. Den er lettstelt og liker å stå lyst, men ikke i direkte sol.


Affordable Cool Free Gallery Of Northern Lighting Oslo Wood Floor Light With Oslo Wood Lampe With. TilbudNOK34Førpris:NOK59. Schefflera compacta braided stem 19cm. Jeg mener å huske jeg kjøpte min på plantasjen.


A schefflera arboricola plant is presented in a neutral gray planter. Euphorbia Cowboy 17cm Vil ha. Plantasjen vokser og fredag 25. Dwarf Umbrella Tree care . I dag kjører vi et supert.


Lush green pinwheel shaped leaves with creamy-white to yellow edges is a. Om du ikke ønsker det kan du få kjøpt en ananasplante på f. Click here to find similar products. Det er viktig å vanne riktig. Vår planteekspert, Edwin, sørger for at alle de grønne og flotte plantene er klare til utsendelse.


Det spirer i drivhuset hos plantasjen , trenger man litt vårstemning får man det her. Lettstelt og populær palme med vakre blad. Særdeles hardfør og kan bli.


Jeg har kjøpt inn en 6-pack med eføy Hestor fra plantasjen. Mest brukt til inne-bonsai er ficus, eføy, myrt, schefflera og subtropiske trær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg