torsdag 11. desember 2014

Valmuer stauder

Valmuer er nostalgi, blomstereng og norsk sommer. Her får du tips om hvordan du får mest ut av dine valmuer. Stauder er et fellesnavn for uteplanter som kommer igjen år etter år.


Det er mange sorter å velge mellom, og ved å plante litt forskjellig, kan du lage et bed som . Bufret Oversett denne siden 16.

Blomsterfrø Papaver somniferum - Birkes Valmue. Flerårig sped valmue i lysende gule, oransje og røde nyanser. En intens fargeklatt i hagen, blomstrer i lang tid.


Meget vakker sammen med kornblomst, kinesisk . Tips om planting, beskrivelse av noen stauder , samt ideer til dekor i et steinbed. Dette er valmuer som skal få plass i bedet. Jeg har også lurt på om det finnes valmuer som er stauder , med det mener jeg sånne som kommer tilbake på den samme rota år etter år, eller .

De finnes som stauder , toårige og sommerblomster. De selvsår gjerne i bedet, så du får små valmueoverraskelser året etter. De store blomster hos orientalske valmuer og opiumsvalmuer kan virkelig tilføre.


Plant nogle gode stauder , der dækker for hullet foran for eksempel dagliljer . Hold dere fast, her kommer et nybegynnerspørsmål. Jeg har handlet noen valmuer i år, men er litt usikker på hvilke som er stauder og hvilke . Flere resultater fra forum. Her har jeg bestemt meg for å anlegge et bed med stauder som sprer seg raskt, så de blir stående tett og det blir minst . Sibirisk Valmue Papaver nudicaule Gartenzwerg fra kun 2kr. Danmarks største udvalg af stauder.


Bestil online og få leveret ved døren. Dansk produceret stauder til billige priser. Vi er din professionelle planteskole på nettet. Lave arter ofte frøfomert.


Det er vanskelig å finne hageplanter som er mer takknemlige enn stauder.

De kommer villig tilbake år etter år. Plantens overjordiske deler visner bort . Jeg har laget en planteliste over stauder som kan blomstre sent, og så.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg