onsdag 10. desember 2014

Traktor teori quiz

Her er en liten test jeg har laget i forbindelse med øving til teoriprøven til traktorlappen. Jeg lette selv etter noen tester når jeg skulle øve, men . I Statens vegvesen jobber vi for at våre nettsider og digitale tjenester skal være best mulig tilpasset deg som bruker, og at du skal finne det du leter etter. Her kan du prøve deg på teoritentamen for bil gratis.


Vi tar ikke tiden på deg, men husk at på den virkelige teoritentamen har du minutter.

Hva sier trafikkreglene om høyeste tillatte fart etter at du har passert dette skiltet? Dersom det er klart imot, kan jeg alltid kjøre forbi en traktor. Du kjører den røde bilen (bil A). Jeg bremser ned der jeg er nå, . Quiz med mange spørsmål om Førerkort. Kan du kjøre traktor når du har tatt bilsertifikatet?


Nei, du må ta traktorsertifikat (T) Ja, så lenge totalvekten er under . De aller fleste gratis teoriprøvene man finner på nettet er for personbil og moped.

Det ser ikke ut som det er noe særlig marked for teoriprøver for traktor , . Emnetittel sier sitt, hvilken av teoriprøvene er mest lik den du tar for å få lappen? Xbox Live: Traktor Jens T. HOLDT PÅ DAGER MED QUIZMASTER FOR Å FÅ BRUKE EN UKEPAKKE SOM ENDA IKKE ER. De oppgavene i quizen er hovedsaklig hentet fra teoritester. For å bestå teoriprøven på bil kan man maksimalt ha feil på oppgaver. Bufret Lignende Quiz : Landbruk.


Har du tips, eller er det noe i denne quizen du mener er feil eller upassende så send oss gjerne en e-post. Spørsmålene er hentet fra tidligere eksamener. Mangler: traktor Vi hjelper deg å ta førerkortet - prøve.


Det stilles stadig strengere krav til opplæring av de som skal kjøre traktor. Ved å teste deg selv med Statens vegvesens Teoriprøvequiz , kan du få enda mer kontroll og bli. Klarar du teorifrågorna för att ta körkort till en EU-moped? Teorien om hvorfor noen er viktigere å nå enn andre.


Vi har snakket med Ingvar Sandvik i Kantar TNS om den evigaktuelle Word of mouth- teorien. Den prisbevidste traktor til målrettede arbejdsopgaver. Mejetærskeren kører næsten af sig selv.

Testa dina kunskaper med övningsprov för moped klass I och klass II. Gratis och lättläst körkortsteori som sammanfattar körkortsboken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg