onsdag 17. desember 2014

Avlegger av paraplyplante

Jeg har en Schefflera i stuen, en såkalt paraplyplante. Ta en avlegger og sett den i vann til den har slått rot. I denne artikkelen viser jeg deg enkelt og tydelig . Denne plante, som hører hjemme i Australien og New Zealan er først for nylig blevet dyrket kommercielt med et godt resultat.


Trenger du noe stabilt i livet, så skaffer du deg denne planten her. Men til tross for sitt vennlige vesen bør du advare din katt eller hund om å .

Det er både enkelt og billig, . Latinsk navn: Schefflera arboricola. Ciara skrev: Paraplyplante er enkel ! Anonymous poster hash: 50a1f. De har - ovale blad festet i toppen på stengelen som går ut fra . Andre lettstelte jungelplanter du kan se etter: Paraplyplante , arten Schefflera actinophylla synes jeg er flottest. Et blad fra en paraplyplante ser ut til å få rot når det settes i vann, men når det plantes om i jor mister det alle bladene. De sår også tomat- og agurkfrø – og får.


Formering af planter er en metode, du anvender til at få flere af samme art.

Læs her mere om hvordan du kan få dine blomster og planter til at formere sig. Hvordan stelle pelargonia slik at den blir tett og blomsterrik. Og hvordan lage flere planter av den.


Stiklinger er noe av det mest geniale som finnes! En stikling er en klon av en plante, eller vegetativ formering som det heter på fint. Opphavssted: Taiwan, Australia, Ny Guinea. Familie: Araliaceae (Ginseng). Schefflera, eller paraply plante , er en vanlig husholdning plante som krever indirekte lys, en god bit av fuktighet og en temperatur på over grader Fahrenheit . For første gang har jeg fått avlegger på min eldste orkide , Før så hørte jeg at en skulle klippe de.


Har en paraplyplante som har vokst i taket. Populær, friskt grønn plante, med blanke, vakre blad i rosetter som en paraply. Trives på lyse steder, uten direkte sol. Når foråret er kommet godt i gang, og køkkenhaven er plantet og sået til, så er der måske overskud til at tænke på, om haven skal beriges med nogle prydplanter . Her har vi skåret en avlegger fra en større sjasminplante. Avleggeren er satt i vann og har slått rot i løpet av en måned.


Mangler: paraplyplante.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg