onsdag 24. desember 2014

Mini plommetomater

De små, ovale miniplommetomatene kan være røde, oransje, gule og nesten sorte. Med sin gode tomatsmak er . Miniplommetomat og er kalorifattige, men rike på kostfiber. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som . Posts about plommetomater written by Eidsvåg hagelag.


De er ørsmå mini -cherrytomater.

Derfor brukes den til hermetisering, i pureé, til ketchup og ikke minst til den . Den kan være rø gul eller oransje, og finnes i mange forskjellige størrelser. Liten plommetomat med meget søte og gode frukter. Plommetomat er tomater som har form og utseende som en plomme. Trives i sol i næringsrik, veldrenert jor i veksthus eller utendørs på . NORSKE mini plomme tomater , nå til KUN 1-! Kongemiddag med Potato Skins med alt, grillet purre og mini plommetomater.


Brukes som vanlig rund tomat. Raftomat – stor, kjøttfull og saftig tomat, perfekt til baking og salater.

Torrito – søt mini - plommetomat som høstes i . Brasiliansk -inspirert rekegryte med chili, kokos og ris. Mesterkokk Harald Osa foretrekker plommetomater til koking, men småtomatene skal være en eksplosjon av smak og kunne spises som de er. Tomater, gjerne små mini plommetomater eller cherrytomater. Sett komfyren på 1grader . Nystekt, velduftende og luftig focaccia med en smaksfest av sorte oliven, minitomater, rødløk og friske urter på toppen. Mini busktomater (dverg-tomatplanter) kan dyrkes i mindre til mellomstore krukker.


Husk at jo mindre krukke man bruker, desto oftere må man vanne! Avkjøl i isvann, skrell og del i 2. Focaccia til frokost, focaccia til kvelds. Del loff i små terninger og stek . Mini plommetomater er nesten som vanlig plommetomater. Ha på litt salt og pepper.


Smør over ett tykt lag med tappenade . Bakt torskerygg med serranoskinke. Asparges, erter, reddiker, mini plommetomater og persilleolje, Parmesansaus, Små poteter med chilimajones Pris pr. Oppskrift ca personer (som tilbehør ). To nystekte egg, grillet chorizo, to skiver bacon, baskerfries, tomatbønner, salat og mini plommetomat.

Serveres med smør og grillet surdeigbrød. Smak til med salt og pepper. Bland sausen inn i ferdig kokt penne pasta (ca.400g ). Bland også inn mini plommetomater og sukkererter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg