fredag 19. desember 2014

Skogplanting tilskudd

Tilskudd til klimatiltak øker skogplantingen. Tettere skogplanting som klimatiltak. Tilbakebetaling av tilskudd: I henhold til forskrift om tilskudd til nærings- og miljøtiltak i skogbruket, §1 kan tilskudd som er utbetalt i forbindelse med investering . I alt ble det gitt millioner kroner i offentlige tilskudd til skogkultur i . Alle skogeiere som har mer enn daa produktiv skog og som har oppfylt kravet om minimum utplantingstall kan søke om tilskudd.


Dette omfatter også tilskudd til skjøtsel av skog i kantsoner og i sammenheng med kulturminner.

Det skal ikke gis tilskudd til skogplanting , såing . Både statlig og kommunalt tilskudd til grøfting videreføres i år, etter samme regler. KLIMATILTAK - TILSKUDD TIL TETT SKOGPLANTING. Søknad om tilskudd til skogkultur gjøres samtidig med.


Du kan søke om tilskudd til nærings- og miljøtiltak i skogbruket. Klimaeffekten av skogplanting er svært usikker og i noen tilfeller direkte. Av dette ble 3millioner kroner dekket av offentlige tilskudd , mens . Kostnader og offentlige tilskudd til skogkultur.

Areal (i dekar): Antall planter: Nydyrking ferdiggodkjent. Gjennom det interkommunale samarbeidsforumet Skogforum Nidaros, er Stjørdal kommune med på et prosjekt . Fornuftig planting er lønnsom, og bruk av skogfond med skattefordel og offentlig tilskudd gir en ytterligere forbedring av lønnsomheten. Varmeperioden kom tidlig i sesongen og spørsmålet melder seg om det er for tørt å plante? Foreløpig blir det anbefalt å fortsette med skogplanting på Østlandet, . Målet er å øke antall skogplanter ved foryngelse av eksisterende skogarealer.


Kommunen fatter vedtakene, mens . Hedmark og Oppland står for over prosent av nyplantingen. Det gis tilskudd til prosent av nyplantingen utover et minimumstall, samt . Gjelder tiltak som for eksempel grøfting, skogplanting , oppføring av hytte, garasje. Automatisk fredete kulturminner - tilskudd til arkeologiske undersøkelser . Av dette anslås tilskudd til skogplanting å utgjøre i underkant av mill. Kapitlet omfatter midler som er avsatt i jordbruksavtalen. Familier mottar tilskudd for å høste nøtter, bær, honning og.


Målet er også å drive skogplanting i områder som allerede er hogd ned. Skogplanting og ungskogpleie. For godkjente tiltak ytes det i dag tilskudd til skogkulturformål (Nærings- og miljøtiltak i skogbruket).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg