torsdag 11. desember 2014

Gammelnorsk spælsau pris

Dette er veiledende priser som forutsetter stamtavle og dokumentasjon av raserene dyr samt at lammene er i god vekst og har bra helsestatus. Noe annet ville ført til at prisen for besøk og bedømming ville vært betydelig høyere. NKS (rasekode 1), kvit spælsau (rasekode 4) og sjeviot (rasekode 3).


Tillegg: kr per poeng over 1i O-indeks. Barn på skinnfell av gammelnorsk spælsau.

Hvor mye må jeg ca gi for 10stykk års(ho dyr) lam til høsten høst. Rase gammel norsk spælsau. Oppstart med dyr, sau eller kjøttfe innlegg 7. Villsau vs NKS innlegg 19.


Flere resultater fra gardsdrift. Et lam av gammelnorsk spælsau har vanligvis en slaktevekt på 8-kg. Har så lyst på et gråsjattert (lite) spælsauskinn evt.

Flotte saueskinn med lang fin ull av Gammalnorsk spælsau , brune, grå. Skinnfeller sydd sammen av flere skinn selges etter avtale, pris etter. Prisene framover avhenger av bl. Mangler: spælsau værlam - hva er ok pris?


Diskuter andre dyr - Fuglepraten. Ull fra norsk kvit sau oppnår stort sett bedre pris enn ull fra spælsau. Landslaget for gammalnorsk spælsau.


Gammelnorsk spælsau og norsk pelssau er ikke direkte truet, men . Færder Får tilbyr deg garn fra våre gammelnorske spælsauer som beiter skjærgården. Vårt fokus er å levere varer til store og små butikker og nettbutikker over hele . BORREPARKEN: Beitende prisvinnere på jobb i Borreparken. I tillegg driver vi med gammelnorsk spælsau - en sauerase som går helt tilbake til vikingtida, og ble kalt for. Bare ta kontakt for å diskutere pris og ønsker!


Saueskinn av gammelnorsk spæl-sau. Den gir samlet sett, basert på ull og kjøtt, ikke like gode priser for . Spælsauens ull består av blanke, lange dekkhår som er grove, og en meget finfibret og .

Filmen kan bestilles fra: Vestnorsk . Ingrid og Stig driver med melkeproduksjon og gammelnorsk spælsau i tillegg til at de driver Rondane Gardsmat og Grimsbu Ull og Natur. Jeg selger skinna til forskjellig pris. Produktene er basert på kvit spælsau og gammelnorsk spælsau. The Montes har opparbeidet stor kunnskap om skinn. Fantastisk deilige og myke saueskinn!


Ungdommene jobber med dyrehol annet gårdsarbei og oppfølging av gammelnorsk spælsau , som er ute på beite flere steder i Vestfold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg