torsdag 25. desember 2014

Lysrørarmatur biltema

Produktet kan brukes i eksisterende T8- lysrørarmatur med induktiv ballast og. Dette lysrøret fungerer ikke i armatur hvor eller flere lysrør er seriekoblet. Vil det si at man kan bruke T5-armaturer og sette inn et LED- lysrør eller må. Armatur med led rør fra biltema.


Nytt lysrør armatur selges bilig. Vi har modellene T5-, T8- og kompaktlysrør.

De finnes i flere lengder og med forskjellige farge og lysstyrker, velg selv etter bruksområde. Når du skal kjøpe lysrør-armatur , kan du velge mellom tradisjonell T8-teknologi og T5-teknologi. I denne artikkelen forteller vi deg hvorfor du . LED lysrør fra ledia lighting.


Led gir en mange gode fordeler kontra gammeldagse lysrør. Lysstoffrør led biltema , lysarmatur, lysrørarmatur. Hvis du vil handle i butikk er nok lampebutikk eller elektrobutikk de som fører slikt.


Det finnes to typer lysrør: fluoriserende og LED. Biltema har også lysrør , men de .

Førstnevnte er rundstrålende, noe som innebærer at lyset kommer fra hele røret og reflekteres i. Jeg kjøpte sånne lysrørarmatur på biltema , ikke visste jeg at de ikke var ferdig innstallerte (med ledning, stikkontakt?). Både biltemaløsninga og den lille gartner fungerer . Hei På vaskerommet har jeg pr i dag to lysrørarmaturer som har hver sin. Du kan bruke alt av lyskilder, men skal du ha planter i karet er det fordelaktig med riktig fargespektrum . Skal ha ett par lysrør inn i en hjemmebygd topp. Og hvilke lysrør bør jeg . NO- For lysrørarmatur (T8) med induktiv ballast og starter. Starteren må byttes ut med medfølgende LED-starter.


Foreta tilkobling av kabel i samsvar med instruksjonene nedenfor. Monter egnede lysrør (se Tekniske data). Sett plastdekselet tilbake på plass. Lysrør fungerer ikke Elektrisk DIY.


Fra før av blinket de når . Dette LED-lysrøret skal brukes i lysrørarmatur. Av støtbestandig polykarbonatplast. T5-type ( mer energieffektiv enn T8- lysrør ). De vil ikke arbeide uten ha gevinst av alt materiellet de leverer, og det er dobbelt så dyrt som f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg