tirsdag 9. desember 2014

Haspelstang

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Hei, jeg er ny på forumet og trenger litt hjelp når det gjelder valg av ny haspelstang til fiske av ørret i skogsvann og på fjellet. Multiplikator på haspelstang ? Ny haspelstang til laksefiske - Kasteslukfiske innlegg 22.


Spinnfiskeutstyr innlegg 28. Haspelstang - Havfiske innlegg 5.

Fluestang eller haspelstang? Bufret Lignende Morsomst for meg er haspel, morsomst for andre hadde vært fluestang. De kaster langt, de er sterke og har veldig gode egenskaper for å trette ut stor fisk.


Ny ørretstang til sesongen? Vi har testet haspelstenger til allsidig, norsk ørretfiske for å hjelpe deg å velge riktig. Fantastisk flott haspelstang til det. Med tanke på bruksområde osv. En innholdsrik serie stenger utviklet spesielt med tanke på norske forhold.


Her er krav til funksjonalitet og kvalitet satt i høysetet!

Okuma Epixor Lett, slank og balansert haspelstang fra Okuma. Berkley Cherrywood Cherrywood viste allerede for lenge siden hva Berkley kunne komme med når det gjelder stenger. Overkommelig pris, men en stangmodell . Jeg har bestemt meg for å . Stangen er i grafitt og har korkhåndtak og en ekstra myk tupp. Lawson Norwegian 4-Delt fra Friluftsmagasinet AS.


Finnes i et utall varianter og til . Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Lettspin HighGrade carbon IM8. HASPELSTANG TICA ULTRALIGHT. Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk - se butikkoversikt.


Populær haspelstang som dekker det meste fra lett innlandsfiske til laks og kystfiske! Mye fiskestang for pengene! Shimano Compre Muskie er en stang med komponenter av høyeste kvalitet laget for krevende fiske etter gjedde.


Søbye, Samfoto, NTB scanpix.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg