mandag 29. desember 2014

Melkekvoter priser 2016

Verdt å vite om melkekvoter. Slik har prisene på melkekvoter utviklet seg i blant annet Rogalan. I fjor var den høyeste prisen på en melkekvote kroner per liter, nå har den.


Prisen på melkekvoter stiger til værs. Flere resultater fra gardsdrift. Dersom du ønsker å kjøpe eller selge melkekvoter , må du begynne med å registrere.

Melkekvotene går nå for over kroner literen i Rogaland. Selger og kjøper har mulighet til å justere pris og evt. Pris ved salg av kvote til staten er kr per liter, mens pris ved privat salg. Se temaside for melkekvoter for søknadsskjema for salg og mer informasjon om . Du trenger å vite hvor mange liter som er kjøpt, og til hvilken pris. Spørsmål: Jeg har inngått en ti års avtale om leie av melkekvote.


Ved privat kjøp og salg av melkekvoter står en fritt til å avtale pris. En har også mulighet til å leie eller leie ut privat. Tine SA, Synnøve Finden AS, .

De økologiske brukene oppnår bedre priser og mer av noen tilskudd enn de konvensjonelle brukene. Snittprisen på kjøp av melkekvoter i Nord-Trøndelag er nå kroner 1per liter. Norge mot nedtur - nok råvare globalt. Forgjelding, jordpriser , volumvekst. Innføring av melkekvoter og produksjonsreduksjon.


Men med denne prisen så er dyra og driftsmidlene inkludert. Det drives både kjøtt- og. Trøndelag Forskning og Utvikling(TFoU) har bistått i dette arbeidet, og blant.


Oversikt over priser ved privat omsetning av grunnkvote, formidlet av melkebørs. EU innførte deretter melkekvoter for å unngå ustabilitet i markedet. Hykkerud på Heimdal gård fortalte om prisene på melkekvoter i formiddag.


Boplikten for Den norske kirke opphører. Tre gårder på Hitra kjøpte til sammen 13. Staten til en literpris på kroner, og kvoter fra private til ukjent pris.


Rådmannen mener å gi støtte til melkekvoter er god næringspolitikk, . Kommunalt landbruksfond er i år på 200.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg