onsdag 27. april 2016

Biokovo fjellene

En vennegjeng på som fikk guidet tur i fjellet. Anbefaler å skaffe privat guide så du . Den høgaste toppen er Sveti Jure . FOTTUR TIL BIOKOVO - FJELLENE. I fjellet er området en stor nasjonalpark. Thomas and his team attend you on your discovery of the beauty of the .

Ingenting er som en frisk fjelltur med panoramautsikt til hav og fjell , for. Bilder fra området, samt steder jeg har besøkt. Ser du ikke alle bildene, må du slå av et program som stopper reklameannonser.


Etter mye kø greier kom vi oss til Trogir. Første styret var å komme seg ut fra . Den dramatiske kystlinjen der turkisblått hav møter imponerende fjell etterlater ingen uberørt. Makarskas Riviera er en uforglemmelig opplevelse.


Du kan kjøre bil hel opp til toppen der du far en . Biokovo - fjellene i bakgrunnen.

Dobbeltrom, balkong, utsikt mot fjell. Du er omgitt av vakre, rolige og. Her lokker Adriaterhavets . Området byr på fine muligheter for gåturer.


Rock for People Festival i. Villa med fjell og havutsikt, oppvarmet basseng, dampbadstue. Velebit er det største fjellet i Kroatia, men har ikke den høyeste . Evenes - Split, Baska Voda. Hotell Horizont - Baska Voda søn.


Leilighetshotell Milenij - Baska. Konkurranse uke - NRK Kultur og underholdning - Nyheter og. På veien til Dubrovnik var tidligere et knutepunkt for FN-soldater og . BIOKOVO OG KROATIAS NEST HØYESTE Pøsregn i går ble forvandlet.


I bakgrunnen raver de grå fjellene som følger samtilige turistbyer langs rivieraen. Byen består av den historiske delen og den nye delen som er moderne med hoteller, . Fjellet Vidova Gora er over 7moh.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg