onsdag 13. april 2016

Hoppetusse leie

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Kontakt Utleiesenteret i dag ved behov for leie av platevibratorer! Vi er også tilgjengelig i hele Norge!


Hoppetusse – kg Bensin 4-takt, 44 584. Vi leier ut utstyr, verktøy og maskiner til store og små bedrifter, samt folk flest.

Vi tilbyr utleie av vibroplater for komprimering av san stein, jord og grovere pukk. Ta kontakt med oss for en hyggelig utleiepris! Skal du komprimere jord og asfalt? Vi har vibroplater til leie.


Da er det viktig med godt utstyr så du får gjort jobben ordentlig. Vibroplate - Hos Ekspert Maskinutleie kan du leie vibroplate. Kraftig bensindrevet komprimator ( hoppetusse ) for jor sand og stein.


Maskinen er et nyttig redskap blant annet ved legging av belegningsstein. God kvalitet til lave priser.

Platevibrator for utleie i Oslo og Trondheim. Byggesystemer: Vi leier ut stillas, maskinutleie og utstyr! Utleie av platevibrator - 1kg for utleie.


Utleie : Elektrisk trillebår - Mobarrow 300w , 1kg. Smart Utleie tilbyr leie av maskiner, utstyr og riggtjenester til private og profesjonelle kunder i offentlig og privat virksomhet. Hos MyLift kan du leie alt av maskiner og utstyr til store eller små prosjekter. Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy.


Vi hjelper deg slik at du får riktig maskin til ditt bruk. Helgeprisen gjelder fra lørdag til mandag. Samtidig er leie en fleksibel løsning der du til enhver tid har tilgjengelig det utstyret som passer best til oppdraget. Cramo leier ut maskiner og utstyr til bygg- og anleggsprosjekter.


Liten og håndterbar hoppetusse på kg. Ideell ved komprimering av mindre områder som ringmur, grøfter, belegningssteinarbeider o. Maskinsalg AS har utleie av maskiner og utstyr til private og bedrifter i Bergen, Åsane og. Valdres Utleisenter AS har godt utvalg av vals og hoppetusse til utleie i Valdres. I tillegg til mye annet av maskiner og utstyr.


Prøver meg her i håp om at noen har en vibrator de er villig til å leie ut, har ikke lykkes finne noe utleiefirma som har maskin MED gummiplate. Hos AML kan man leie alt fra fliskuttere, .

Kan jeg leie jordfreser og hoppetusse hos Byggmakker på Skui?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg