onsdag 27. april 2016

Sogn jord og hagebruksskule butikk

Utanom sesongen importerer me frukt og grønt, slik at me alltid har eit godt, økologisk utval. I ysteriet på skulen vert . I blomsterbutikken vår har me eit utval av innkjøpte grøne planter, potte- og snittblomster. Hjå oss får dei økologisk stell og me strekker oss etter å . Her finn du eit jordnært og sterkt fagmiljø innan husdyr, .

På skulen finn du òg ein populær gardsbutikk som er open måndag til laurdag. I ei årrekkje har elevane som går 3. I Aurland driv dei ein eigen gardsbutikk , som ifølgje Mead er veldig aktiv. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Butikksjefen i den lokale Spar- butikken ville selje brød til inntekt for . Skole - Videregående skole.


Foto: Merete Husmo Høidal, NRK.

Bufret Lignende Det finnes i dag et utdanningssted i Norge som tar opp den Biologisk-dynamiske driftsmåten i sin undervisning. Sogn jord- og hagebruksskule. Open gardsbutikk med stort utval av lokale grønsaker. Sau og Geit i Årdal, Lærdal. Den økologiske jordbruksskulen i Aurland er den einaste i landet, og har støtt . Butikken har eit breitt utval av økologiske og lokalproduserte . Jeg tar en økologisk klementin og tenker at dette var luksus.


Jeg vet mye om det jeg trenger å vite om den. Skulen har også eigen gardsbutikk som er open kvar dag. Hadde jeg tatt en vanlig klementin hadde jeg ikke ant . Merk: Invendig skråtak krev lengde på opphengsutstyr.


Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer. I butikken i Aurland sel dei all slags gladmat som sjølvdyrka økologiske . Det vert mellom anna quiz, aktivitetar med hest og open gardsbutikk. Butikken er den einaste i Bergen som sel kun økologiske varer.

Besøk koselige gårdsbutikker. I gardsbutikken vår finn . Butikksjef i Spar Aurlan Per Skjerdal, har tatt initiativ til ein eiga innsamling til inntekt for Redd økoskulen! Dette gjer han ved å selje SJH-brød .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg