tirsdag 19. april 2016

Claas traktor barn

TEKNISKE SPESIFIKASJONER: ○ Pedaltraktor som passer for barn med . Bondegårdstraktor med tilhenger til barn. Hjelp til på bondegården med dette kule CLAAS Ares-settet. Vi hjälper dig att hitta rätt leksak traktor claas Leksaker och göra ett billigt.


Lindberg har vi et stort utvalg av Bruder leker til barn. Kjøp leketraktorer, lekegravemaskiner, m.

Bruder online og få varene levert hjem på døren. Kabindør og panser kan åpnes. Jordbrukstraktor med släp för barn. Claas Axion 9med frontlesser. Komplett med avtagbart släp!


Vi tilbyr et bredt sortiment innen leker på nett. Matt: I bought new bull at auction. Pauline: When are you going for the bull?

Den leveres med en henger på to plasthjul. Traktoren har et ratt og en horn. Denne er laget av plast og kan holde en maksimal vekt på kg. Små og større barn kan finne sin favoritt blant de ulike traktorene , gravemaskinene og kjøretøyene og utvide leken. Alle tråtraktorer har justerbare seter og er med frontlaster.


Sy luer, gensere og andre tøffe klær! Stoffet består av bomull og elastan. Vi har et bredt udvalg af tøj, sko og legetøj til ethvert barn. Ikke egnet for barn under år pga. Tenker da på barn i passasjersetet og clutchfritt vendegear.


Kristin også turen til Hønefoss med parets tre barn. CH), Dieselmotor (Motordaten nicht bekannt), 2-türig, 1-sitzig, Typenschein fehlt, amtlich nicht überprüft, Allradantrieb , . Rolly Toys tråtraktor med kjøle-panser som kan åpnes. Med Johnny og Co motiv for barn. Original modell walking car. Letar du efter en promenadbil för din lilla?


Forhandlere av CLAAS på Østlandet og i Trøndelag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg