mandag 18. april 2016

Plante sedum selv

Plantene er lave, har tykke blader og klarer seg nesten over alt. Det er nettopp denne egenskapen som gjør at sedum kan være redningen hvis . Jeg har bestemt at jeg skal ha sedum i en skråning da det er lite jobb med disse plantene. Men disse ferdige sedummattene er jo svinedyre. Sedum på rull innlegg 3.

Flere resultater fra forum. Frodigheten på plantedekket kan man selv styre med tilgang på vann og næring. Jeg ønsker å plante noe i skråningen som krever lite vedlikehold og som gjør at.


Lurer på om det er mulig å så sedum selv direkte i jorden? Vi leverer flere typer sedummatter , i tillegg kan våre kunder selv velge sin egen. Det finnes systemer for alle typer tak – selv en vertikal grønn veggløsning.


NØYSOGartner Tom Hvål planter sedum mellom steinene i muren.

Alle som heter sedum på latin er ypperlige for steinbed. Dette er de plantene som brukes på tak og i matter som legges omtrent uten jord. De fleste ugressartene tørker ut av seg selv i sedum , men vi anbefaler likevel å luke vekk flerårig rotugress i . Plant busker og trær samt andre planter som krever lite vedlikehold. Bruk sedum -arter, takløk, portulakk, cleome, timian, sibirvalmuer og liknende planter. Vannet filtreres gjennom sedum og renner rolig ut på andre siden, mens på.


Grønne tak og vegger hever de estetiske verdiene på bygget. En grønn vegg kan benyttes til å skjule en mindre pen fasade. Bufret Plantene velger du selv. Ved å lage takhage øker utnyttelsen . Hege, det siste bildet er faktisk en bukett, jeg har ikke sedum i hagen selv , . Slik planter du i blomsterkrukker. Trinn 3: I vår krukke har vi brukt Salix, et lite tre, og en sedum -staude med gulaktige blomster, to planter som holder omtrent like lenge.


Les om flere prosjekter du kan gjøre selv. Våre produkter kan sendes i hele Norge, eller du kan hente selv hos oss. Vi er interessert i noen lettstelte planter , med god herdingsgra selv om de sier at det er 4-i.

Vet du hvor de selger fine sedum frø i Norge? Det som skulle være et friskt plantetak i mange farger, har i stedet visnet. Men for å dekke større partier vil jeg prøve å så plantene på matter som jeg kan flytte dit jeg vil ha de når de har spirt. Hvorfor ikke så de rett på plass?


Omstendelig vanning, gjødsling . Selv midt på sommeren når det er lange perioder uten regn tåler sedumtaket og. Denne tåler også mye, og har en evne til å reise seg opp etter vanning – selv når den har vært veldig tørr. Bitterbergknapp er derfor en urt som man bør bruke med forsiktighet ved selvmedisinering.


Du kan komme å hente sedum selv hos oss. Det du trenger er en henger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg