torsdag 28. april 2016

Muldvarpen barnetv

Han ønsket at tegnefilmen skulle ha et preg av Disney, og valgte en muldvarp i hovedrollen, etter at han støtte på et muldvarphull under en gåtur. Hopp til innhold Hopp til innhold. Barne-TV , serier og filmer fra 80- og 90-tallet.


Nå kan du få et gjensyn med . Ja folkens hvilke barne TV program husker du fra den gang du var barn.

Barn, Barne-tv (NRK), Tegnefilm. Heh, jeg kom på den tegneserien om han derre muldvarpen og den rotta som . Tsjekkisk animasjonsserie om muldvarpen og vennene hans. Fire morsomme historer med den gøyale og nysgjerige apekatten Nils. Basert på NRK-programmet vist på NRK Super.


Synes filmene er så koselige, og ville . I et vakkert og koselig balansespill. Muldvarpen og trekkoppbilen.

Du vet, det søte barne-TV som gikk en gang for lenge side. Godkjent fra år, men har litt . Nå får vi endelig de gamle . Perestrojka og glasnost og slikt ). ANBEFALING: Fin høytlesingsbok for de minste om den lille muldvarpen , kjent fra barnetv. Fargerike illustrasjoner følger teksten godt.


Nylig hadde jeg en skikkelig mimrerunde på med barne-TV fra gamle dager. Har dere noen barnetv -programmer som dere liker, og ikke liker. Se klipp fra barne-tv fra 80-tallet.


Husker du disse seriene fra barne-tv på 80-tallet? Hvis Ola er så forbanna redd for å miste muldvarpen sin,. I denne storskriftboka opplever muldvarpen både uvær og en stor flom.


Den lille muldvarpen kjenner de fleste fra BarneTV. Heltemodig redder han en harefra å . Denne lille sjarmøren som gikk på barne tv på talle, tallet, tallet. Den nye barne-tv kanalen til NRK.

Teodor, Det var en gang ett menneske, den lille muldvarpen osv. Boken er basert på NRK-programmet vist p.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg