onsdag 27. april 2016

Hvor mange bar i traktordekk

Bruken av et dekk er med å avgjøre hvor stort lufttrykk dekket må ha. Lufttrykk i bar , pund - Last pr hjul i kg. I det lufttrykket passerer ca Bar på mine dekk blir det en annen ly. Dekk , erfaringer og bruksområde innlegg 12.


Flere resultater fra gardsdrift.

Trass i mange forsøk og mye spekulering har en i eng- og korndyrkinga ikke funnet økonomisk gangbare løsninger hvor en deler mellom kjørebanen og. Nyere dekk er beregnet på å kjøres med maks bar eller pund pr. Hvilke dekk skal mann velge, og hvor mye luft? Prøv med bar i alle fire dekka. Mange nysgjerrige landbrukere, både små og store, ville vite hvor mye drivstoff det var mulig . Lavt lufttrykk, under bar på jordet.


Gjerne lavere - bar (Særlig ved økologisk).

Har hvor langt man kjører kontinuerlig, og hvor fort man kjører,noe å bety. Defekte dekk er ofte resultat av feil dekktrykk. Sistnevnte er omtrent bar , noe som gir et absolutt dekktrykk på bar. Mange verksteder tilbyr dette og flere og flere sjåfører lurer på: Vil det hjelpe?


Står 1PSI (BAR )MAX på dekket mitt, men vet ikke hvor mye . Generelt: hvor mye luft skal det vere i dekkan på en. Er du usikker på din bils lufttrykk og hvor du kan finne det ? Min ble levert fra forhandler med 2. Behagelig over dumper og på dårlig vei men . Hei, kjører samme bil med samme dekk dimensjoner. Rullemotstanden dekkene dine har er viktig for hvor mye drivstoff bilen bruker. Det kan i mange tilfeller være bedre enn akkurat den nøyaktige mengden. De gule rammene på bildet viser hvor du finner disse opplysningene i vognkortet.


Dekk med for høyt lufttrykk vil resultere i dårlig kontakt og grep mot underlaget. Hvor mye utgjør det i psi? Kontroller har avslørt at mange campingvogndekk har alt for lavt lufttrykk.

Dekk på en campingvogn skal ha et lufttrykk på ca. Plogen løser pakkskader i øvre jordlag, men ved pløying hvor traktorhjul. Det er at, hjulet må ha stålventil og dekket CP dekk (Campingdekk) eller 10. C dekk ikke tåler Bar i lufttrykk som er alt for høyt for de fleste av de.


Jeg lurer pÃ¥ hvor mange BAR en skal ha i dekka i ulike. Dette er dekk som ikke er lov Ã¥ bruke pÃ¥ vei i USA men pga att de er E-merka er . De fleste personbiler skal et lufttrykk mellom og bar. I lett tilstand er det mange biler som skal ha identisk trykk i for- og bakhjul.


Det er en rekke referanser til deres egne dekk her, men mye av det som står skrevet er relevant også for. Dekkbredde, trykk i bar , trykk i psi. I de tilfellene hvor dette kan leveres originalt fra fabrikk, så står de riktige.


Det er jo slik at mange bilmodeller er tilgjengelige med forskjellige . Skal en få vite hvor stor last en. Innerbelegg: Et spesialsammensatt gummilag inni slangeløse dekk for å hindre . Hvilket lufttrykk skal jeg ha i mine dekk ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg