onsdag 6. april 2016

Kerto bjelkelagstabell

Komfortkriterium iht SINTEF . Beregning av bjelkelagstabeller. Noen som kan forklare meg den store forskjellen mellom . Kerto , splittet limtre og I-profiler. Hunton I-bjelken gir flere muligheter for arkitekten, en enklere byggeprosess for snekkeren og et bedre byggverk for byggherren og huseieren.


Vi leverer følgende typer bjelkelag: Heltre opp til 2mm. Moelven Limtre består i dag av to produksjonsenheter – ett i Vatnestrøm ved Kristiansan og hovedfabrikk og – kontor i Moelv. I tillegg har vi lager og utkapping . SINTEF Byggforsk sine bjelkelagstabeller.


Treslag, Dim, Varetekst, NOBB-nr, Løpemeter pr m2. GRAN, x 25 GRAN 36X2K-BJELKE. Mangler: kerto New Page - Byggevarer. I-bjelker, kerto og gitter er andre typer bjelker som brukes.


Her er et eksempel på en bjelkelagstabell for I-bjelker. KERTO -S er trebaserte bjelker av parallellfinér (LVL). Denne er basert på bjelkelagstabellen og der er ikke doble bjelker med! Her finner du bjelke- og sperretabeller for Limtre og Kerto.


Hus, hage og oppussing – Diskusjon. I de nye tabellene for bjelker av vanlig konstruksjonsvirke er. Du har takvinkel på ca grader. Bjelkelagstabell 2: Splittet limtre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg