fredag 8. april 2016

Selvvanningspotter lage selv

Så fint at du viste hvor enkelt en kan lage selvvanningspotte ! Det er jo greit at en kan lage det selv ut av . Her er en oppskrift på litt store selvvannings potter for drivhus eller veranda. Her har vi lagt et helt lag med undervanningsmate over de som skal trekke vannet . Basilikum i selvvanningspotter utsatt for ulik mengde lys.

Pass på å ikke lage den nederste delen for kort. Da velter den øverste delen. For år siden hadde jeg store problemer i drivhuset med å vanne tomat- og agurkplantene nok.


Da hadde jeg plantene i 10 . Takket være selvvanningspotter får de jevn tilgang til vann og holder. Før du fyller på jor skal det også legges et lag med en spesiell type . Derfor liker jeg å lage selvvanningspotter.

Jeg hadde en del tomatbeger i to ulike størrelser. De har samme diameter i åpningen, sånn at de . Et annet triks er å lage egen selvvanningspotte , ifølge Opplysningskontoret for blomster og planter. Trekk en bomullstråd fra en bøtte med vann . Det finnes smarte selvvanningspotter som tar krydderurtene og. Du kan også lage det selv , ved å legge bleier i blomsterkassene, eller i . Grow-in selvvanningspottene er laget av et unikt materiale som regulerer vanntilførselen til plantene, slik at du ikke trenger å vanne så ofte. Slik fungerer selvvanningspottene i plast.


Sliter du med å få plantene til å overleve over lang tid? Da er selvvanningspotter en perfekt løsning for deg. Det ultimate potten for tomat- og grønnsaksdyrking på terrassen. Plass til 35L jord , og med hele liter vannreservoar trenger du ikke vanne daglig.


Selvvanningspotter tar seg av plantene dine. Ikke alle er like flinke til å huske å vanne plantene sine. For dem som reiser mye kan det være ekstra vanskelig å . Et annet godt tips er å lage din egen selvvanningspotte ved å træ en tykk ulltråd gjennom bunnen på en plastpotte og sett det i en større, tett .

Her finnes det flere varianter. Lag din egen selvvanningspotte. Rosmarin-og-timian-i-grow-in- selvvanningspotte kopi.


Tre en tykk ulltråd gjennom bunnen på en plastpotte og sett det i en større, tett potte som fylles med vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg