torsdag 14. april 2016

Plastdunk med lokk

Plastdunk med lokk , næringsmiddelgodkjent. Egnet til oppbevaring av matvarer, fisk, kjøtt, frukt og bær etc. Rund plastdunk , l med håndtak på sidene og lokk med klemmlås, sort.


Velegnet til oppbevaring av matvarer, fisk, kjøtt, frukt og bær etc. Dunk til avfallstralle, liter.

Plastfat med lokk - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti. Plasttønner med lokk , av polyetylen. Ved bærehåndtakene er det snepplås som holder lokket på plass. Solid plastdunk produsert i massiv PolyPropylene med liter fyllevolum.


Godkjent for næringsmidler. Priser vises kun hvis du er. Vekt: 815grDia370mm ØHøyde:. Hvit plastdunk med lokk , 1liter.

Bli den første til å vurdere dette produktet. Minste bestillings- kvantum. Legg til mine favoritter loading. NORDISKA PLAST DUNK MED LOKK 70L SORT. Nordiska plast dunk med lokk 50l sort.


Dato tilgjengelig: 2kr. Grått lokk til liters dunk. Lokket har selvdrenerings-kanaler, som gjør at regnvann ikke samler seg på lokket. Tilvirket i høykvalitetsplast, som hindrer det fra å . BeskrivelseGrunnleggende informasjon.


Lokk for plastikkflasker og kanner . Kraftig lokk , med avløpskanaler for skylle- eller regnvann. Kan spyles – enkel å holde ren. Integrert håndtak i bunn – enkel å løfte og tømme. Selve dunken er en grå plastdunk med lokk og hjul som rommer 1liter.


Av glassfiberarmert polyester med aluminiumsrør.

Kompletter med et lokk til Durabin søppeldunken. Dette gir deg et lukket system. Dunken kan brukes til komposterbart avfall etc. Rask levering og lave priser! Titan lokk til plastdunk l.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg