mandag 11. april 2016

Gjødselspreder hage

På grunn av den patenterte, meget fleksible sprederullen, kan alle slags materialer spres - enten det er finmalt kalk eller sand. Det er fordi kunstgjødsel gjør jorda i hagen noe surere enn den i . Disse produktene er effektive nok til å gi deg golfplen i egen hage. Strøvogn for spredning av salt, gjødsel, strøsan etc.


Pulverlakkerte stålhåndtak og solid plastbeholder.

Her finner du smarte dingser til alle typer hager. Slå ugress, plant blomster, høste epler, rake løv - vi har alt du trenger for å stelle tomten din, året rundt. Små, gode hjelpere i hagen , som nesten er obligatorisk for alle hageiere. Gi gressplenen ekstra næring med en smart gjødselspreder.


Title: Ut i hagen med FK butikken, Author: Felleskjøpet Rogaland Agder,. Salt- og gjødselspreder som sørger for jevn spredning av salt, gjødsel, frø og andre typer finkornet grus. Solid spreder til salt, san gjødsel, kalk etc.

Gjødselspreder med volum ltr. Denne er forsterket og leveres med store luftfylte gummihjul! Metallkomponenter er begrenset og det som er der er . Egnet til kunstgjødsel, salt, san kalk m. Med kraftig aluminiumsgir og hjul.


Her har du en meget praktisk sak til bruk som sand-, gjødsel eller saltstrøer. Spredemengde kan justeres fra håntaket. Gjodselsspredere Gjodselspreder Gardena 5Comfort. Leveres med 1hjul og håndtak til justering av gjennomstrømning. Tilbehør og utstyr for stell og vedlikehold som får deg til å trives i hagen ! Plenen er hagens gulv og for mange et kjært hjertebarn.


Gressfrøblandingen gir plenen en variert karakter og kan velges etter hva du skal bruke hagen til. Godt redskap er alltid viktig, og du som har hagearbeid som lidenskap vet at dette også stemmer for deg. Europris har hagen som et av våre fokusområder, og vi . Hekksaks, kantklipper og kantskjærer.

Moserive, harv, gjødselspreder og tilhenger for klargjøring av plenen samt . Stiga traktorer, Frontrider eller Zero Turn gressklippere er det perfekte valget fra små til ekstra store hager , oppnå gode klipperesultat for store plener med Stiga . Deler til Vicon kunstgjødselspredere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg