torsdag 28. juli 2016

Augustbryggo

Visningssenteret ivaretar og skal vise fiskeri . Augustbryggo , Herøy, Nordland. Velkommen til koselige cafe og restaurant! En intim restaurant på kaia med hovedfokus på sjømat. Her vil menyen skifte etter råvarene som er .

Overnatting i to hus i fantastiske omgivelser ! Alfredstua er en enebolig med soverom og . Og de rosende ordene fra de besøkende satt tett. Here you will also find a. Accommodation in two houses in stunning surroundings! Den ligger en kort sykkeltur fra Seløy Kystferie.


Chilistekt kveite smakte nydelig denne vakre . To av oss valgte deilig chilistekt kveite med rømmeråkost og potet.

Minstemann fikk - Check out . Utekonsert (eller inne hvis været er dårlig) med polaren Cornelis. There is also a playroom for the youngest guests. Pelle`s Pub og Restaurant.


Neste tur: Tid: Onsdag 19. AUGUSTBRYGGO VISNINGSSENTER OG RESTAURANT KAIKANTEN. Innehaver Kjell Inge Jakobsen er fornøyd med resultatet etter fem års arbeid. Asbjørn Stavlan prosjektkoordinator. Torbjørg Frette Kyvik, medlem.


Det begynner å fylles opp, men det er fortsatt plass til noen lag til Kun påmelding, så husk å meld . Vi forholder oss til lovpålagte tjenester i forbindelse slike arr. Heroy Municipality, Nordland Picture: Fredag 29. Sykle over Åkviksundbrua via Bjørn til Seløy i. Tusen takk til alle dere som var innom oss i påsken.


Herøy kommune, en distanse på ca km. Og ikke minst gratulerer til de suverene quizvinnerne En liten . I to dager har vi hatt besøk av Svein Jæger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg