tirsdag 26. juli 2016

Brunsnegle giftig

Brunsnegler er ikke spesielt populære, og det er ikke uten grunn. De er slimete, ekle, og tar seg til rette i hager, be på terrasser og steder hvor . Veterinærinstituttet har påvist listeriabakterier på norske brunsnegler. Bakteriene er farlige for både mennesker og dyr. Mange kvekker til når de ser brunsneglen – denne ekle, slimete skapningen.


De fleste ville vegret seg for å ta i den uten hansker.

La plutselig merke til at hun hadde masse snegleslim på begge hendene. For første gang er listeriabakterier funnet på brunsnegler i Norge. Disse bakteriene kan blant annet forårsake aborter hos dyr og mennesker. Middelet er ikke giftig , men tar knekken på sneglene og gjør samtidig prosessen renslig og behagelig - i den grad utrydding av brunsnegler kan . Hverken Nemaslug eller jernfosfatpreparater er giftige eller farlige for . Norsk(e) navn: brunskogsnegl, brunsnegl. Biologisk klassifikasjon:.


Sneglen gjør også skade innenfor landbruket ettersom den er giftig. Du kan skille brunsneglene fra andre brune snegler ved å se hvor lufte.

Legg de gjerne under noe slik at de kan spise giften hele dagen. Aldona Petkeviciene trenger hundrevis av kilo med brunsnegler. Det er også viktig å varmebehandle dem godt, ellers er de giftige.


I Norge er det registrert sneglearter uten skall, hvorav et fåtall regnes som skadelige. Den invaderende brunsneglen ble første gang . En bør være klar over at kakaoflis inneholder stoffet teobromin, som er giftig for hunder dersom de spiser det. Kalk er et stoff som ofte strøs ut i . Ferramol blir ofte omtalt som sneglegift men er ikke giftig for andre . Ja nå skal jeg fortelle hvordan mitt liv som brunsnegle faktisk er. Mulig du kan kalle meg giftig , epidemisk giftig ! Er brunskogsneglen giftig ? Er jernfosfat som finnes i Ferramol, Trinol og Sluxx giftig ? Det er mye skriv og snakk om SALT når det gjelder bekjempelse av brunsnegler. Vi ser for oss at det blir betraktelig mindre brunsnegler i år.


Selv om vi får en kraftig begrensning i snegletallet i løpet av en kald vinter, kan brunsneglene legge 200–3egg. Dette er Norges giftigste planter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg