mandag 11. juli 2016

Ir termometer feber

Særlig de infrarøde termometrene ( IR - termometer ), som måler temperaturen via øre eller panne, viser store avvik i målingene. Et termometer er et godt hjelpemiddel til å måle kroppstemperatur hos barn, voksne og dyr for å finne ut om man har feber. Bruk også gjerne termometerbeskyttelse for.


Et febertermometer er et svært nyttig hjelpemiddel for å måle febernivået , spesielt hos barn som ofte ikke har samme evne til å kommunisere hvordan de har det, . Det har vist seg at infrarød temperaturmåling i øret har lav sensitivitet for å oppdage feber. Vi prøvde derfor et nytt infrarødt termometer som .

Feber defineres som temperatur over 38°C målt i endetarmen. På spissen av øretermometeret sitter en infrarød sensor som registrerer den . Termometeret gir et raskt og pålitelig svar. Bruk termometer som hjelpemiddel for måling av kroppstemperatur.


Velg mellom et stort utvalg av termometer hos Vitusapotek. Er det barn i familien, kan et IR - termometer være det mest skånsomme, som en indikasjon på eventuell feber. Er nøyaktighet og lav pris viktigst, . Helse: Hei,Har feber på andre dagen nå, og har målt med. En febertermometer är ett mycket praktiskt hjälpmedel för att mäta febernivån ,.

Chicco Easy Touch är en liten termometer som man mäter feber med genom att . Spar denne filtreringen i min. Barn under år får ofte høy feber , 30–45° C, selv ved ufarlige. Man bruker et lite digitalt termometer (fås kjøpt på apoteket), fører det inn i . Noen av dere som har kjøpt eller vurdert termometer allerede? Bufret Vi har et utvalg av massasje- og helseprodukter i alle prisklasser! Her finner du produktene du er på jakt etter!


Febertermometer med rask måling på sekunder. Smart febertermometer som leser av temperaturen ved tinningen og synker det til. Som en fabrikk som har erfaring med å produsere smart ir feber termometer som er utviklet for ulike typer hu er vi i stand til å tilby deg Infrarød Digital . Nøyaktighet grader celsius.


Bakgrunnsbelysning skifter automatisk frarge. Grønn ved ingen feber , gul ved litt feber og rød ved høy feber. Har ikke hørt om det før faktisk! På Clas Ohlson av alle steder selges febertermometer - IR - for pannen til kr 198. Det står at det skal være . Feberalarm og lyssignal ved høyere enn 3grader.


Microlife øretermometer ir 1for temperaturmåling i øret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg