fredag 29. juli 2016

Bananfluer egg

Bananfluene legger eggene sine i frukt og vinskvetter. Det kan også finnes egg i brune flekker på frukten, men disse skjærer vi jo bort. Julas fruktfat med appelsiner og klementiner er et yndet sted for bananfluene - hvis de får sjansen.


Vil du bli kvitt bananfluer , må du passe på å skylle bort alle øl-og vinslumpene. Du skal ikke se bort fra at du har fått i deg en del fluer og egg , . Slik blir du kvitt bananfluer !

Hunnen legger nemlig flere hundre egg , som klekker etter ett par dager. Har du sett en, så kan du være rimelig . Rundt september, det vi kaller sensommer og høst, er tiden hvor vi legger spesielt merke til bananfluene , for da skal fluene inn for å legge egg. Eggene legges på plasser med gjærsopp, bakterier eller andre mikroorganismer. Alle fluer gjennomgår en . På denne tiden av året legger vi spesielt merke til bananfluene , for da skal de inn for å legge egg.


Oppdager du bananfluer inne kan du . Det kan eskalere ganske fort siden en voksen hunn kan legge flere hundre egg , sier Rukke. Enkle tips for å bli kvitt bananfluer og andre sensommerplager.

Det går bare få dager mellom egg til voksen flue. Den legger egg i skallet. Jeg har bananfluer over hele hybelen min etter at jeg var en slappfisk under.


Jeg har drept mange av dem, men de har lagt egg over alt! SIDE2): Sliter du med bananfluer på kjøkkenet og i stuen? Tomflasker har nemlig perfekte forhold for legging av egg fordi bananfluer elsker alkohol . Nå er det høysesong for irriterende bananfluer på kjøkkenet. Det er fordi fluene legger egg i gjærende frukt, søppel og skvetter i tomflasker.


Informasjon om bananfluer og hvordan du blir kvitt dem når de har slått seg ned i. Dette kan forklares ved at fluene legger egg i endene på bananskall og at . Fluene legger egg på mikroorganismer og rødvin er jo fullt av gjær osv, . Fruktfluene kommer gjerne inn på kjøkkenet gjennom åpne vinduer eller med frukt eller andre matvarer der egg og larver trives. Larvene utvikles i gjærende . Her kan du nemlig se med egne øyne hvordan et egg først blir til en . Utviklingen fra egg til flue skjer på 8-dager, og hver hunnflue . Fruktfluer (Drosophilidae), også kalt bananfluer eller eddikfluer er uhyre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg