tirsdag 12. juli 2016

Knit at home garn

KNIT AT HOME by House of Yarn – et helt naturlig valg. Det finnes et KnitAtHome - garn til alle strikkeprosjekter! Strikkefasthet: masker i glattstrikk på pinne = cm.


Vi jobber med å oppdatere forhandlerlisten. Norges største garnbutikk på nett. Du kan like gjerne strikke genser, luer, skjerf og sjal som deilig.

Vi tilbyr et bredt sortiment innen garn og tilbehør på nett. DIY (Do it yourself) er ikke bare . Kan du godt like å strikke på tykke pinner og med tykt garn. Dale Garn har helt siden . Her får du skønt garn med naturfibre og meget rimelige priser.


Velkommen til KnitAtHome – alle garn -nerders drøm! Enten du elsker det lekreste merino-garnet, flott bomull-merino-blen eller jakter på de aller . Innhold: 1 ren, ny ull Vekt og lengde: 2gram = ca meter. Lækkert, kraftigt og blød garn til pind 5.

Den spesielle tvinningen gir et garn med mye volum og elastisitet, og et jevnt . Garn fra mange leverandører i ull, merino, bomull, alpakka. Sorter etter pris: lav til høy, Sorter etter pris: høy til lav. Du har inga produkter i varukorgen. Jämför priser och läs recensioner på Symaskiner.


Selger en del Classic SW wool fra knit at home. Jeg selger det fordi jeg ikke får brukt det til noe og fordi jeg har for mye garn. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.


Nettbutikk med alt innen garn og søm. Garnet har alpackans mjukhet och slitstyrka medan ullen ger elasticitet . Ud over at du her på siden kan finde de bedste garnkvaliteter fra KnitAtHome , så finder du også forskelligt tilbehør såsom rundpinde og hæklenåle fra samme . Gjestal Garn Pure Merino KnitatHome. StrikkeLiv er garnbutikken på Sørlandssenteret! Knit at Home Classic SW Wool. Vår egenart er basert på seriøsitet, kvalitet og tillit . Vær obs på løpelengde når du velger . Fler än olika classic cotton merino garn med snabb leverans, fri frakt över 2kr och superpriser.


Tovet votter til voksne med hullmønster, strikket i Frittidsgarn. Hjertetøfler med heklekant strikket i Fritidsgarn og tovet.

Vi fører garn og strikketilbehør fra bl. Hvilken garntype foretrekker du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg