torsdag 21. juli 2016

Hullemaskin 4 hull

Leitz manuell hullemaskin , - hulls , ark, metall, grå. Vær den første til å skrive en omtale. Standard 8x8x8cm hullplassering. Huller opp til ark (80gsm). Papirguide sikrer korrekt plassering av hullene.


Robust hullemaskin for alle permer med ringer.

Kjøp online eller ring oss for personlig service! Hullpiper , Utskiftbare hullpiper. Låses nedre posisjon, Nei. Alt du trenger til arbeidsplassen. Kontorrekvisita, papir, arbeidsklær, kontormøbler, kaffe, toalettpapir og mye annet till kontoret, lageret, byggeplassen,.


Sterk 4-hulls hullemaskin. Cookie-innstillingene på denne nettsiden er stilt inn som tillatt alle cookies for å gi deg den beste opplevelsen. Fortsetter du uten å endre disse innstillingene, . Ekstra hullpiper selges som ekstrautstyr.

Jeg har altså en vanlig hullmaskin og en dokumentmappe med ringer. Navn (ikke bruk spesialtegn) Eller velg . DIY – Illustrasjoner med hullmaskin. Vær kreativ med hullmaskinen , og lag et personlig. Med et integrert pressfri system.


Kraftig - hulls hullapparat. Leitz hullemaskin - hull med papirguide. d for at føje til favoritter. Med gummiunderlag og softgrip grep Håndtak med . Klassisk hullmaskin med EU-hulltaging.


Mest populære produkter i denne kategori. En hullemaskin er en innretning til å lage hull i papirark, slik at arket kan settes inn i en. En - hulls utvidelse av ISO 83 som dog ikke spesifiseres i selve . Hullmaskin OFFICE MATE hull. Dette hullarparatet klarer ark om gangen og har 80mm mellom hvert hull.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen. Rapid FCer en hullemaskin med EU- hulling , for hjem, skole og kontor. Kan også brukes som hullmaskin.

Hefter opptil ark uten stift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg