onsdag 27. juli 2016

Bruktimportert traktor

JD som det blir importert svært mye av, utkonkurerer jo norsksolgte traktorer på bruktmarkedet. Import av Traktor fra UK innlegg 14. Kjøpe ny norsk eller pent brukt import traktor innlegg 9. Flere resultater fra gardsdrift.


Kraftig økning i importen av brukte traktorer - Traktor - Alt om traktor på.

For John Deere sin del er det jevnere fordelt i ulike effektsegment, men størst er antallet bruktimporterte traktorer fra 1til 1hestekrefter. Fendt er merket som øker mest i antall bruktimporterte traktorer. Den største aktøren som driver med dette heter Tjessi. Pilene peker fortsatt nedover for bruktimporten av traktorer til Norge. Det utgjør en vekst på 7prosent.


Trøgstad Maskinhandel ble etablert 17. Jon Torger Rud og Vidar Østby. Siden starten er det importert nyere John Deere traktorer fra England i alle.

Bruktimportør Håvard Semmen ville ikke ha hentet denne John Deere - traktoren til Norge dersom den hadde vært registrert etter 1. Søker du etter en brukt traktor ? Har du brukte traktorer till salg? Mascus er markedsleder på kjøp og salg av brukte traktorer i Norge. Spørsmål: jeg kjøpte nylig en bruktimportert traktor fra en privat importør. Jeg gav selgeren mine ønskede spesifikasjoner, og han lovet å finne . Navn: Berger, Helle Cecilie. Stavanger Aftenblads nettutgave 08.


Helt alene har han solgt mer . Noen av dere som har importert traktor fra utlandet? Har noen venner som bor i UK som kan hjelpe meg hvis det skulle trengs så vurderer å . Vi har et bredt utvalg av brukte og import traktorer på lager eller på vei inn, Ta kontakt så finner vi en traktor som kan passe for deg. Fabrikknytt kjøretøy, som er EF-typegodkjent og importert av privatpersoner, må . Vi er ingen forhandler under den . Tilsvarende gjelder bruk av utskiftbart trukket utstyr til traktor.


Kilometerstand avleses ved EU-kontroller samt ved eventuell bruktimport.

Traktor begynte jeg å kjøre som 10-åring, da fetteren min ble.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg