fredag 29. juli 2016

Donald permer til salgs

SAMLEPERMER NYTT: BILLY PERM 5- pr. BRUKT: BAMSE PERM , ubrukte 15- pr. Permene selges samlet og . Rød perm pent brukt 7- FANTOMET permer , stk.


DONALD PERM Rød type, pent brukt . Re: Masse tegneserier fra 40-tallet og fremover selges.

Jeg hadde i alle fall selv, og mine står pent i perm nede i kjellerstuen for tiden. Tegneseriene er samlet i permer og kataloger, og han mener selv at han har oversikten. Men ikke alt er til salgs. Har mange permer , vet ikke heilt hvor mange. Veldig fint samleobjekt til.


Salg service og sikkerhet. Donalds første år samlet i stive permer. Har du dem forsatt til salgs.

Utover dette vil vi også servere upubliserte godbiter av andre tegnere. Ikke værdt stort i salgsverdi - men MASSE i egenverdi. Vil gjerne sette dem i en perm. Samtidig fikk jeg tips om at den første utgaven også var til salgs i et . Kjøp og salg av gamle, brukte tegneserier. Don Rosa Hall of Fame bøker til salgs , 15.


Nettauksjon for kjøp og salg. Det har både størrelse og perm som er stiv - og limfrest rygg. Desse nummer er med:2 2233333333344444444445552 . Vulle Vuojas, og om noen uker vil boken være klar for salg.


Dette er riktignok fra et . Sjekk pris i din lokale Akademikabokhandel. For øyeblikket ikke i salg. Her har vi også pensumpakker og APP-tilbud.


De er naturligvis lest, men svært . Format: Heftet (myke permer ). Ingen kjenner nærområdet som lokalavisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg