fredag 22. juli 2016

Dressmann

Vi har markedets beste kjøpsgaranti, fri frakt ved bestillinger over . Kjeden ble startet av Frank Varner som åpnet sin første butikk på Grünerløkka i . Våre kolleksjoner spenner fra fritid og basistøy til konfeksjon. Vi har et stort sortement med mange ulike snitt, designet for at alle skal ha muligheten til å finne noe som. Vi dekker totale klesbehovet for alle kvalitets-og prisbesviste menn i alle aldere.

Mer informasjon på Tiendeo! Alt i herreklær til rimelige priser. Med eit stort utval klede til menn i alle aldrar byr konseptet på value for money. Moteklær for menn i alle aldre, også konfirmanter.


Dressmann XL tilbyr herreklær i størrelsen 2XL-9XL. Bredt utvalg med gode priser. Velkommen skal du være, vi gleder oss til å se deg.

Med et stort utvalg klær til menn i alle aldere tilbyr vi konseptet value for money til alle våre kunder. Utvalget i butikkene spenner fra fritid og basistøy. Her finner du konfeksjon, fritidsklær, undertøy og jeans. For alle menn som ønsker klær i store størrelser. Konsernet har samlet sentraladministrasjon på.


Kvalitetsklær til menn i alle størrelser. Gratis parkering de første to timene. Klær, sko og reiseeffekter.


Alt til herre: - bukser - jakker - skjorter - gensere - dresser - frakker - undertøy. Vi fører følgende merker: Batistini Mac Scott . Vi tilbyr fullt sortiment innen basisklær, fritidsklær og dresser. Vi har herreklær for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre.


Det store utvalget, kombinert med forbrukervennlige priser, er noe . Vi selger klær i størrelse 2XL -9XL. Målet er å tilby alle menn et .

Vi er spesialister på herreklær og passer på å holde moten gående i riktig . Hos oss finner du alt fra basic klær til den mer stilfulle konfeksjonsavdelingen, med dresser og klær til alle. Dagligleder: Linda Mari Arnesen. Ifølge Finansavisen er det stor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg