mandag 11. juli 2016

Klippfisk pris

Kan vi hjelpe deg med noe? Det finnes kanskje billigere alternativer som er like gode? Tenkte meg snart en tur til Sverige. Er det mulig å få bra klippfisk der til en rimelig pris.


Produktene i nettbutikken er produsert av førsteklasses klippfisk av stor torsk. Hver enkelt klippfisk blir manuelt.

Alle priser er inkludert MVA. SkinnBen 400g Dybvik. Bestill klippfisk i vår nye nettbutikk. DYBVIK klippfisk uten skinn- og ben – kg.


Smaken av klippfisk er magisk og i Bunnpris Møre er prisen det også. Pakkes løs i kartong à kg. Klippfisk med skinn og bein. Kun den tykkeste delen av fisken.


Kilospris 11- pris per kartong 550.

Sjømatrådet lansert klippfisk og retten bacalao,. Kjedene og forbrukeren må ha en forutsigbarhet for pris frem i tid. Den beste delen av klippfisken. Ypperlig til klippfiskretter der klippfisken ligger sentralt på tallerken. Vi har et lite knippe kunder som vet å verdsette kvalitet framfor pris på dette . Her er det mange oppskrifter med klippfisk.


Dei fekk prisen for produktet klippfisk 3ovn. Juryen framhevar at produktet er brukarvenleg og kan motivere fleire til å ete klippfisk. Ved å utvikle produktene rundt andre egenskaper enn pris , slik som smak, tradisjon . Dagleg leiar Arthur Engeseth trur lang erfaring og linefanga fisk, . Norge selger hovedsakelig klippfisk av sei til Angola, Afrikas største. På restaurantene vi besøkte var prisen 3– 4NOK per rett, og den . Fortsatt er disse store markeder for norsk klippfisk. I Portugal la folk tidlig sin elsk på den norske klippfisken.


Kronikk Lav pris stadig viktigere i Brasil. Fransk fiskegrateng med klippfisk (Hellstrøm) . Pris pr kg 9kr-11kr. Mye av salt- fisken som produseres i Nord-Norge videretørkes til klippfisk i Portugal.


Fiskekake av hyse ,kg.

Eksporten av saltfisk fra Norge til dette markedet . Mindre stykker skåret fra buk og hale av klippfisk torsk (gadus morhua) pakket i utvanningspose. Knut Garshol er den femte i familien som jobbar med klippfisk , og det kjennast på smaken. Nettopp dette veit eg bergenserane set stor pris på, fortel Garshol. New England klippfisk oppskrift med kalorier, allergener og pris.


Ved utgangen av august var det eksportert 43. Det er 1millioner kroner lavere enn på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg