tirsdag 26. juli 2016

Løvetann oppskrift

Hvis løvetann hadde vært en sjelden plante, hadde vi garantert betalt. Løvetann virker rensende på huden. Jeg oppdaget en måte å tilberede løvetannen på som gjør at den blir vanvittig god.


Gjør du som meg og lag følgende oppskrift og gjør deg selv . Har du løvetann i hagen, trenger du ikke alle de fancy drivhusproduktene fra butikken.

Varmes dagen etter til kokepunktet og . Så mange ønsket oppskrift at nå har jeg faktisk lyttet til dere der ute og laget en blogg. Alle delene av løvetann er spiselige og kan brukes ferskt eller. Med mer , med mer, det finnes hele kokebøker med løvetann oppskrifter. Plukk bare de gule blomstene, uten antydning til grønt. Legg blomstene i en krukke eller plastbøtte.


Kok opp vannet og hell det over blomstene.

Te av løvetann oppskrift med kalorier, allergener og pris. Det finnes mange ulike oppskrifter for å lage vin av løvetann. Du trenger: liter løvetannblomster (kun det gule).


Gjesteblogginnlegg: Oppskrift på løvetannchips med flaksalt og. Her kjennes virkelig aromaen av løvetann. Den er veldig godt egnet til å smaksette.


Til tross for sin status som ugressplante er løvetannen en av de. Ville vært greit med en oppskrift om hvordan teen lages. Grillede maiskolber med avokadosmør . SISTE: Jeg har laget en mer nøyaktig oppskrift i heftet Fermentering om våren, . Slik gjør du: Varm opp litt smør og olivenolje i en panne.


Kutt chorizopølsen I små biter og stek bitene gylne sammen med løvetannknoppene. LØVETANN : Med en smak som skal minne om Ruccula, har. Her er flere oppskrifter med både meldestokk, løvetann og brennesle.


Noe mat er helt gratis, som skvallerkål og løvetann , og de er herlige i pasta. Takk til Dag Tjersland for oppskriften , som du også finner i hans bok Pasta og .

Våren møter både øye og munn frisk og grønn. Prøv noe godt fra naturen. Her er oppskrifter med løvetann , bjørkebla brennesle og granskudd . Hele løvetannplanten er spiselig, og kan både stekes, syltes og trylles om. Brennesle og løvetann er to planter som går fint an å bruke i matretter.


Brennesle har en smak som minner om spinat, mens kokte løvetannblader kan minne litt . Ikke kast løvetannen neste gang du luker plenen eller klipper gresset! Her vises noen oppskrifter på bruk av blader, knopper og blomster i maten. Nå er det tid for å lage løvetann -saft.


Saft går mye raskere å lage enn sirup og vi mister heller ikke så mye av virkestoffene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg