fredag 15. juli 2016

Ferramol pinnsvin

Kan pinnsvinet ta knekken på brunsneglene? Fem tips for å få pinnsvin til å trives hos deg. Får inn pinnsvin med kramper og grå gommer.


Er Nemaslug farlig for fugler, pinnsvin , grevling, hunder og barn? Her er en artikkel vi ble intervjuet i av NRK. Hjelp oss gjerne med å dele#128522; .

Maismel skal visst også kunne ta knekken på sneglene, merkelig nok. Vi hadde pinnsvin i hagen tidligere, men nå har jeg ikke sett dem på. Atter andre søker hjelp i naturen og inviterer et pinnsvin eller tre inn i hagen. Snakkisen akkurat nå er den såkalte Konnerud-metoden, der man . De er også viktig næringskilde for fugler, insekter, grevling og pinnsvin. Andre naturlige fiender for brunsneglen er pinnsvin og grevling.


Av husdyr sier ikke minigris nei takk til en middagsmeny bestående av voksne . Oj sann,,herjer disse i beda da! Pinnsvin spiser ikke brunsnegl.

Skånsom mot bier, meitemark, pinnsvin og andre nyttedyr og nytteinsekter. Inneholder jernforbindelser som virkestoff. Du kan sette opp en sneglefelle og legge gift, f. Ferramol inneholder ikke miljøgifter som krever. Feller Det er ulike feller. Moren min har pinnsvin i hagen og det er nesten den eneste hagen i . Ta vare på pinnsvin , grevling og padder, som alle spiser snegler.


Strøes ut i belter rundt . Rundt kjøkkenhage og blomsterbed kan du i tillegg strø ferramol eller. Fiendene på slagmarken – padder, pinnsvin og grevlinger – klarer. I løpet av kort tid vil sneglen søke skjul, og deretter vil den dø.


Det er også uvisst om andre artar som fuglar og pinnsvin kan spise . Begge innholder hovedsakelig jern, noe sneglene dør av…. Piggsvin eller pinnsvin (Erinaceus europaeus) er en art i piggsvinfamilien. Frosk, padde, pinnsvin og grevling et sneglar – men ikkje alle har desse i. Det gjelder noen snegler, biller, pinnsvin , frosk og noen ender.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg