fredag 29. juli 2016

Chinook humle

For deg som hjemmebrygger betyr dette at du får humle av enda bedre kvalitet. Chinook er den klassiske amerikanske høyalfahumlen. Men også noen ganger som smaks- og aromahumle. Flere resultater fra forum. Stort utvalg av humle til ølbrygging.


Arograpefrukt och tall.

Alfasyra: normalt -. Uppmätt alfasyra står på . Vi gjør oppmerksom på at vi oppbevarer all humle i fryser. Denne humlen gir en tung aroma. A high alpha acid hop with a very unusual aroma profile. Malt, vatten, jäst och humle.


Derfor er det rart at kunne finde en erstatning for den humle der står i opskriften. Humlen er opkaldt efter en indianerstamme i. En humle med høj alfasyre og meget usædvanlig aroma profil.

Den passer også godt til . Kan erstatte: Nugget, Columbus, Northern Brewer,. Typ: PelletsOdlingsland: USATypisk alfasyra: - (Aktuell alfasyra står på etiketten). Humler og annet som skal i koken er normalt pakket i samme pose merket med antall minutter. Ska beställa humle och den är slut i butiken, ingen fara.


Amerikanskt och riktigt trevlig double purpose humle med distinkt smakbidrag. Kryddig med toner av tall och grapefrukt. Et stort utvalg innen gjær, malt, humle og andre råstoffer du behøver for å brygge.


Type, Ukategorisert ( 0) . Lagringsevne: Middel Alternativer: Galena . Som navnet antyder det en hyllest til humlen. Hoptimum är en orkan av humlesmaker från hela kottar. En herlig IPA i amerikansk stil, laget med masse humle ! De siste årene, har den funnet sin plass som en anvendelig humle i bryggesamfunnet med sine krydder og furu karakteristikker.


Humleblade, tørret, 1gram - vacuumpakkede humleblade.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg