fredag 15. juli 2016

Kakelys 1 år

Her finner du vårt utvalg av kakelys til fest og bursdag! Enten om man fyller år , eller 5 så er det alltid stas med en bursdagskake med brennende . Ballonger år Sneakers Rosa 6-pk. Bursdagskrone år Rosa 4-pk.


Bilde av år Gutt Hengende Pynt 12-pk.

Flott stort kakelys til den store dagen. Kjempeflott kakelys til den store års dagen. Kakelys 1år Blå - Festbutikken AS . Ljus till tårtan med söta Mimmi och siffran samt formen ett som motiv.


Henting i Oslo Vi har fysisk butikk i Bjerregaardsgt. Abonner deg på våre nyhetsbrev og kampanjer! Leveringstiden er normalt – virkedager avhengig av mottakers bosted .

Gratis frakt på ordrer over kr. Vi sender innen virkedag. Grønt kakelys formet som et 0-tall dekket med glitter. Festlige kakelys er en enkel måte å gjøre både kaken og festen morsommere på,. Lysblå kakelys mix motiv 16stk.


Stort kakelys som viser år. Tøffe figurformede kakelys på pinne til dekorering av bursdagskaken eller iskaker. Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkl. KAKELYS - MERI MERI ( ). Det perfekte kakelyset til . Rosa kakelys med nummer fra Wilton.


Wilton er perfekt for bursdagskaken til babyen på år , eller til alle som fyller år med et ett-tall i seg. På jakt etter kakelys til bursdagskaken? Festkompaniet har et stort utvalg av kakelys samt . Tall-lys fra Esposti år.

Artikkelen er over år gammel. At Morten Krogvolds bursdag faller sammen med Nordic Light er ikke noe nytt. Fargerikt kakelys til års fødselsdag eller annen festlig begivenhet.


Enten det er ei på år eller en på år kan du velge å kjøpe et lys eller kombinere for å få et høyere tall. Hurra for deg som fyller ditt år ! Gratulerer med dagen til vår . Han har fått i oppdrag å arrangere bursdag for år gamle Max, som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg