torsdag 28. juli 2016

Soppstuing rømme

Kantareller eller annen god sopp i en deilig soppstuing er godt tilbehør til nesten alt – topper alt fra en. Crème fraîche kan byttes ut med rømme eller matfløte. Ingredienser Sopp Bacon Salt Pepper Rømme Rosmarin.


Skrell løken og finhakk den (eller skjær i skiver om du liker det). Stek den blank i smør og olje. Jeg bruner sopp med salt og pepper.

Har i finhakket løk og rømme. Kanskje litt kjedelig nå når jeg ser hva andre har oppi soppstuingen sin. Oppskrift på soppstuing noen? Har du en fantastisk og enkel oppskrift på soppstuing.


Noen som har en GOD oppskrift på soppstuing ? Flere resultater fra forum. Dr Torkil eller andre-Ketolyse - Slanking innlegg 22. Anonymforum - Skravle innlegg 30.

Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser. Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt . Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam. Smak til med soyasaus, sennep, salt og pepper. Om ønskelig kan sausen jevnes med hvetemel ristet ut i litt vann.


Ha olje eller smør i stekepannen, tilsett soppen og stek på sterk varme. Som overskriften sier, kan man lagr soppstuing selv om man ikke har fløte? Har kesam og rømme i kjøleskapet. Mat og drikke innlegg 27. Seterrømme som kriseløsning ved BV?


Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Soppstuing , oppskrift Madam Mims oppskriftsforum. Men så kom jeg på at jeg burde lage en god soppstuing til.


Ta fløten og rømmen oppi en gryte, ha i soppen og la dette koke en stund. På myTaste vil du finne oppskrifter for soppstuing rømme samt tusenvis av lignende oppskrifter. Soppen kan enten has i sausen eller lag soppstuing , se oppskrift på.


Pannekaker kan fylles med mye godt, for eksempel en god soppstuing. Har husket: Mais, rømme , soppstuing ,bacon,hvitløks smør, krydder smør og ost :).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg