onsdag 13. juli 2016

Lind hekkplante

Det er en del ting du må tenke på når du skal kjøpe hekk. Hun legger til at også lind er en flott hekkplante , men at den vokser raskt og krever . HINDRER INNSYN: Er du redd for innsyn bør du sørge for en hekk som. Fine hjerteformede blader og frodig vekst.


Blir en tett og fin hekk på den høyden en vil ha den da den kan bli høy om en ønsker det.

Lind (Tilia cordata) - Småbladlind er en løvfellende plante med en bre kjegleformet vekstform. Stammen er kort og tykk, og den deler seg hurtig i et antall . Lind er en løvfellende plante med en bre kjegleformet vekstform. Paret ønsker seg derfor en hekk som reduserer innsynet. Lind (tilia cordata) karakteriseres av en bre eggformet krone, mørk gråbrun, furet bark og skudd i grønne . Hekkplanter eller leplanter gir hagen en grønn ramme.


Hos Hageland får du gode råd om planting av hekk , om du ønsker hekken som skjerming, eller om du vil . Hekk er mye mer enn bare thuja.

Det finnes mange hekkplanter å velge imellom. Med hekkeplanter kan du ramme inn hagen eller dele den opp i seksjoner for å skjerme mot innsyn, eller for å skape ly eller et rolig hjørne. Småbladlind (Tilia cordata) er en løvfellende plante med en bre kjeglete vekstform. Eviggrønn eller en som mister bladene om høsten?


Vi har et stort utvalg av hekk og leplanter til enhver hage. Lind har også gjennomgående stamme, men den skal i prinsippet tåle at toppen blir kuttet, den vil forgrene seg og likevel bli fin som hekk. Og husk – hekk er ikke bare tuja, det finnes mange andre. Planteavstand hekk : 3m.


Nøysom men trives på dyp varm jord. God hvis du ønsker en høy og kraftig hekk. Lind blir etter hvert en stor kraftigvoksende . Vi ønsker å plante en hekk her, da det er ganske mye innsyn ned i. Vi har surfet litt og har lest litt om Lind , denne skal være hardfør nok til vår . Ein bruker hekkar til å skilja og avgrensa vegar, jorde og hagar.


Lind beskåret i kjegleform i en hekk av agnbøk. Bestill eksklusiv herregårdssøyle. Småbladet lind fungerer meget godt som søyle siden de store hjerteformede bladene og den kraftige veksten gir et vakkert, .

Jeg har kjøpt bunter med lind (i bunten). Hvor langt ned bør jeg klippe dem, og hvor mye . DUFTENDE: Syriner er en kjær gammel plante som brukes til hekk , med. ROMANTISK: En hekk av lind med portal inn til hagen kaller på . Etter planting klippes løvfellende hekkplanter ned til cm. Unntak er bøk og lind ) Bare ved kraftig beskjæring i starten får du god forgrening, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg