fredag 15. juli 2016

Sideskjørt bil

Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat. Sideskjørt med original kvalitet. Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Klikk her for å se våre bildeler til Audi på nett. Gi bilen din dynamisk eleganse og en mer uttrykksfull profil på samme tid.


Dette sideskjørtet understreker bilens utvendige styling og tilfredsstiller strenge krav til.

Burde ikke være spesielt vanskelig. Lakkering: Om du skal få noen til å gjøre det for deg kan det fort bli litt dyrt. Hvordan feste sideskjørt ? Nå har vi endelig utviklet sideskjørt til v. Kommer med pris etter hvert. Når noen har lyst å bygge om en bil , velger de ofte de vanlige.


Front er hentet fra en Ford Focus WRC, sideskjørt er fra en Audi Sog . Passer ikke på biler med påmontert styling! E0-68LHjulbuelister, med sideskjørt NB!

HeiHei :) Har nå kjøpt styling på hele bilen rundt men er litt usikker på hvordan jeg skifter ut side skjørta siden dem ser limt fast ut. Bør man lime de på før lakkering og lakkere dem på bilen ? Her vil du finne alt av styling til din bil. Er det noe du skulle savne eller.


Bestillingsvare (1-uker). Stylingsettet - med ny front, skjermbreddere, nye sideskjørt og ny hekk - gjør Smart´en til en. Bilene skal håndbygges i kun 1eksemplarer, og hver bil har en . Sett deg inn i bilen med stil og beskytt den samtidig. Bruk bilvelgeren for å få opp produkter til din bil.


Har montert sideskjørt på min bil. Vet noen om jekker som er spesialtilpasset biler med. Harald Rognskog på Nord-Møre og hans fem ansatte bygger biler for.


Jeg tror ikke de solgte en eneste bil uten sideskjørt etter at vi bygget . Antall Legg til i handlekurv. US hovedlykter med LaminX sotfilm, Xenon i alle lys, Sbakfanger og Ssideskjørt. Denne bilen er snart salgsklar hos oss i avdeling Skien. NB: Kraftig avgiftsøkning på disse bilene fra 1. Noen som vet om alle AWhar sideskjørt nede ved kanten midt på bilen ?

Noen som har prøvd å skru av disse for å se hvordan det ser ut uten .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg