mandag 18. juli 2016

Vindusviskerarm

Denne avdrageren passer perfekt når du skal løsne vindusviskerarmer. Kun en vindusviskerarm beveger seg. Teknisk og trimming: Når jeg kjørte hjem fra jobb i dag så jeg at den ene vindusviskerarmen. Et bredt utvalg og høy kvalitet på automotive reservedeler for nesten alle bilmerker . Toyota inkludert 1 originale deler. Vindusviskerarm til AUDI CABRIOLET Kjøp Butikk på nett.


Opptil - LAVERE PRISER og RASK leveringstid. Klikk her for å se våre bildeler til Audi på nett. Det är viktigt att armen fungerar som det är tänkt och har rätt anliggningstryck mot rutan. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på . Viskerarm med original kvalitet.


Paralell viskerarm for kraftig viskermotor (0911 0912 0921 09224). Vennligst logg inn for å kjøpe . Inneholder: Slide Hammer, Thrust Screw Adaptor, x Low Profile Puller Attachments Ideell for de fleste bilmerker og modeller, men er spesielt godt egnet til Audi . Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg