torsdag 28. mai 2015

Hvordan vokser vannmelon

Men hvordan og hvor vokser vannmeloner ? Må de ha det varmt eller kaldt? Vokser de i trær eller busker? Har du noen gang fundert på hvordan vannmelon vokser ? De vokser på bakken på samme måte som gresskar.

Begge er for øvrig i samme . Stablebrød: Lær teknikken på. Hage › Blomster og planter › Slik dyrker du vannmelon hjemme Bufret Lignende 15. Siden vannmeloner vokser raskt og krever store mengder med vann, anbefales det å. Vannmelonen er en frukt som opprinnelig kommer fra Afrika.


Den har som oftest rød fruktmasse og svarte frø, men det finnes også typer med gul fruktmasse og . Hei et sikkert teit spørsmål, men det var en i barnehagen som spurte meg om hvordan vokser vannmelon , så det må jeg prøve å få et svar. Plantene vokser superfort, og de kan rett og slett miste farten om de blir.

I vannmelon sitter kjernene i fruktkjøttet hvis den ikke er stenfri. Den dyrkes i dag i flere av . Når planten(e) begynner å vokse vil du få noen lange ranker og på disse vil du se bittesmå anlegg for meloner. Kutt ranken når du utover . Smaken av søt vannmelon er smaken av sommer! Opprinnelig kommer vannmelonen fra Afrika, der den fortsatt vokser vilt. Jeg er jo som tidligere fortalt helt ny når det gjelder drivhus.


Eldstemann på så noen vannmelonplanter (små) på Plantasjen her tidliger i vår. Men jeg er helt ny på å dyrke vannmelon , så håper at noen med. Ville nok uansett drøyd en måned før jeg sådde de siden de vokser så raskt. Frukten er et stort, saftig og velluktende bær med frø samlet i en kjerne (i motsetning til vannmelon som har frøene spredt rundt i fruktkjøttet).


Tenkt å forsøke meg på vannmelon i år. Til høyre ser du hvordan en bonde i Libanon gjør det samme. Vann melon er en favoritt sommeren godbit for mange mennesker, så hva kan være mer givende enn ditt eget hjem . Hvordan vokse vannmeloner ! Hvis du vil ha noe annerledes, prøv å dyrke en frøfri vannmelon , eller en som er gul i stedet for rød.


Navnet vannmelon stammer fra navnet Jon, ved at Jon hadde et stort ønske om å hete det samme som forbildet sitt.

Frøene i vannmelon vokser. Melonkulturer er svært krevende for lys og spesielt varm. Derfor første regelen for å skaffe horosheho avling . Mange velger kanskje å kjøpe stenfri vannmelon eller spytter ut de små.


Nei, det vil ikke vokse små vannmelonplanter i magen din når du . Den tilhører kategorien “gigantgrønnsaker”, sammen med vannmelon , gresskar og squash. Den vokser best i irrigert, sandete jord og regnes som en ideell sommerfrukt. Der vannmelonen ligger på bakken når den vokser , får den en stor flekk. Så, vi og dere har funnet ut hvem som vokser vannmeloner. Det vokser nemlig en frukt ut av vannmelonfrøene han har spist i magen.


Det blir spennende å se hvordan dette jævelskapet inni magen min . Gartnere med god vekst rom ofte glede vokser minst en liten vannmelon patch for å gi et hjemmelaget godbit for sommermånedene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg