onsdag 13. mai 2015

Rullestol hjelpemiddelsentralen

Avansert elektrisk rullestol med motorisert styring for utendørs bruk for voksne. Rullestoler med store tilpassingsmuligheter og støttefunksjoner i sitteenheten. Hvis du trenger hjelp til å finne riktig rullestol som dekker ditt.


Rådgiverne på hjelpemiddelsentralen samarbeider med de ulike leverandørene . Ved behov for utprøving av elektrisk rullestol med leverandør, skal hjelpemiddelsentralen alltid kontaktes i forkant. Det må alltid informeres på .

Hjelpemiddelsentralen låner fortrinnsvis ut hjelpemidler som er på. Rullator, manuell og elektrisk rullestol , løfteplattform, heis og bil er. Det er også mulig å prøve hjelpemidler ved hjelpemiddelsentralen og få . Jeg fikk en haug med hjelpemidler, deriblandt rullestol , av hjelpemiddelsentralen da jeg var halvveis ut i svangerskapet.


Bevegelsesproblemer, som for eksempel rullestol , rullator, senger og . Thomas Edvardsen (42) som fikk beskjed om å kaste en rullestol til. Nav hjelpemiddelsentralen låne ut hjelpemidler. Du som har fått låne et hjelpemiddel har selv ansvar for daglig . Enkle hjelpemidler som toalettforhøyer, dusjkrakk, rullator, manuell rullestol med videre.

Kontakt korttidslager for hjelpemidler Sandefjord Medisinske Senter . Noen råd om bruk, oppbevaring og vedlikehold av elektriske stoler. PLIKTER: Når du får en elektrisk rullestol til utlån, forplikter du deg til . Rullatorer, manuelle rullestoler , hjelpemidler for dusj, bad og toalett med. Se liste over flere hjelpemidler du kan låne.


Hvis du har akutt behov for å få hjelp til reparasjon av hjelpemiddelet ditt (f.eks personløfter, heis og elektrisk rullestol ) kontakter du hjelpemiddelsentralen i fylket . Utlån av enkle tekniske hjelpemidler som rullestoler , krykker,. Forskrift om hjelpemiddelsentralens virksomhet og ansvar. Hjelpemidler som toalettforhøyer, dusjkrakk, rullator og (manuell) rullestol kan. Dette gjelder hjelpemidler som blant annet manuelle rullestoler ,. Branndørene er så tunge at personer i rullestol ikke klarer å åpne disse.


A har søkt hjelpemiddelsentralen om montering av elektronisk . Ved varig behov (over to år) for hjelpemidler må det sendes skriftlig søknad på standardisert søknadsskjema til NAV hjelpemiddelsentral i . En hundre meter lang testbane for rullestoler er bare en av fordelene med. Hun har klart seg utmerket i sin elektriske rullestol de siste årene. Silje Gokstad Olsen havnet i rullestol i fjor. Korttidshjelpemidler, som krykker og enkle rullestoler , kan lånes gratis hos oss.


Krykker kan du blant annet kjøpe på Sandnes Legevakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg