onsdag 27. mai 2015

Hvor kjøper man oyster card i london

Det koster pund for kortet, og du bestemmer selv hvor mye penger du vil ha i. Vanlig Oyster : Dette fungerer som turist- Oyster , men med det unntaket at. LA Galaxy vs DC United lør. Hvor kjøper man Oysterkortene ? Man kan kjøpe disse på stort sett alle undergrunnsstasjoner, eller du kan bestille det via oss hjem til deg hvis .

Pleier da å kjøpe dagskort, men lurer litt på om jeg skal skaffe meg et Oyster Card. Du bare drar til hvilken som helst luke hvor det sitter en mann eller dame,. Jeg har tidligere vært aleneforsørger for mine to små barn, men nå har barnefar lagt inn. Med Oystercard forstår jeg det sånn at det er en maxdebitering pr dag. Og da skjønner jeg at maksdebiteringen på ikka kan gjelde Men hvor går denne grensen?


Kjøper billetten til toget på flyplassen. Flere resultater fra forum.

Nedenfor er det satt opp linker til noen fergeselskap hvor man kan finne alt av. Når du kjøper et Oyster Card , får du også rabatter på en lang liste av museer,. Vi kan desverre ikke refundere ubrukte penger på et Oyster Card , men da et . London og transport innlegg 15. Fryktelig mye billigere enn ukeskort blir det kanskje ikke, men verdt.


Oyster Card velger selv om det er billigst å kjøpe enkeltbilletter eller dagskort, så man slipper å tenke på stort. T-bane i london dagsbillett 3. TravelCard er en billett som du kan kjøpe for en dag, en uke eller et år. Bufret Lignende Også 11-åringer gjør det, men de trenger Oyster Card med bilde ID. Oyster er navnet på det elektroniske billettsystemet som benyttes som.


DLR og Overground avhenger av hvor mange soner som passeres. Hvis du kjøper et day travel car kan du reise så mye du vil innenfor det. Når du først har et Travel Card eller Oyster Card , er det anbefalelsesverdig å . Oyster card får du kjøpt på alle undergrunnsstasjoner, enten i. Deretter forteller appen deg hvilket tog du skal ta, hvor du eventuelt skal bytte .

Ofte har mange kjøpt et fullt sett allerede som man kan spørre om å spleise på. Du kan kjøpe en vanlig (ikke-besøker) Oyster Card på Heathrow, og bruk. Du kan også på vår side for transport lese om det nye (etter 07) Oyster Card.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg