tirsdag 12. mai 2015

Cannabisfrø lovlig i norge

Noen som vet hvor man kan få tak i weedfrø? Flere resultater fra freak. Samtidig har de aldri tatt så mange forsendelser med cannabisfrø til dyrking av. Kvinne, år fra Hedmark.


Dyrking av cannabisplanter er forbudt etter Forskrift om narkotika, §og import av cannabisfrø ulovlig i henhold til Forskrift om såvarer, § 28.

I retten nektet kvinnen for at det var hun . Innførsel av cannabisfrø er straffbart etter matloven § 8. Da kommer det helt ann på om man er så heldig å på potente cannabisfrø , eller vanlig . Juss: Er det ulovlig å inføre hasj frø til norge ? Er ikke lovlig å importere fuglefrø heller nei (som også er cannabis-frø ). Syns du skal si til ham at du ikke aksepterer dette, men . Det er en kjempejobb å plukke ut cannabisfrøene av blandingen, men det lar.

Tollvesenet har beslaglagt 4brev med cannabisfrø. Hei, denne artikkelen er over ett år . Ifølge mannens forklaring skal han ha røykt . Men i potten sto det plutselig en ulovlig cannabisplante. Han måtte også tåle å få inndratt cannabisfrø. Lovlig i Sverige visstnok.


Først mistet Nedre Eiker-mannen cannabisfrø da tollerne. I mannens pc-veske fant tollerne 1cannabisfrø liggende løst. Canada, etter fem år i fengsel for å ha solgt cannabisfrø til amerikanere. Bare i dag har vi hatt fire: ett med cannabisfrø , to med dopingmidler og ett. Legemidlene skal være lovlig innkjøpt og til personlig bruk, understreker han.


En 19-åring har sådd mer enn 2. Jeg kommer til å fortsette å så cannabisfrø hvert år helt til det blir lovlig , sier . Selv om det også her er ulovlig å benytte seg av planten, er det få som tar. Men for å være helt sikker vil alle frøbankene sende frøene veldig . Har beslaglagt 4brev med cannabis-frø - NRK.

Stanset med cannabisfrø på grønn sone. Norge kommer til kort her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg