torsdag 14. mai 2015

Biokovo fjellet

Den høgaste toppen er Sveti Jure . En vennegjeng på som fikk guidet tur i fjellet. Anbefaler å skaffe privat guide så du . Thomas and his team attend you on your discovery of the beauty of the . Kroatia har sin egen Stelvio og dens navn er Sv. I fjellet er området en stor nasjonalpark.

Byen ligger i foten av fjellet og dominerer baksiden av byen. Oppe i fjellene er terrenget slakt, men kupert. Nær Split, i området Mosor, beskriver vi to turer.


Ingenting er som en frisk fjelltur med panoramautsikt til hav og fjell , for. I klarvær skal dert være mulig å se helt til fjellet Monte Gargano i Italia, . Noen dager kunne været veksle i løpet av noen få timer. Vi lurte på om dette var vanlig vær . Vandringene blir ledet av lokal turguide .

Promajna er en koselig liten by, perfekt utgangspunkt for utflukter langs Makarskas riviera på egen hånd. Biokovo , for så å slippe det ned over byen. Et meget hyggelig sted som passer for den som er ute etter å ha det stille og rolig rundt seg. Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.


Evenes - Split, Baska Voda. Hotell Horizont - Baska Voda søn. Leilighetshotell Milenij - Baska.


Bufret Lignende I Makarska strekker pinjeskogen seg helt fra foten av fjellet ned til klippene ved havet. Dobbeltrom, balkong, utsikt mot fjell. Bilder fra området, samt steder jeg har besøkt. Ser du ikke alle bildene, må du slå av et program som stopper reklameannonser. Ta kontakt for å få tilbudet tilsendt per e-post.


Du kan spasere langs kysten av Adriaterhavet, og du kan spille . Velebit er det største fjellet i Kroatia, men har ikke den høyeste . Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Solnedgang på kanten av stupet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg