onsdag 13. mai 2015

Doseringssprøyte til sau

Påsetting av GS-merker og uttak av vevsprøver (Norsk Sau og Geit). Phillips ml automatisk doseringssprøyte - bruksanvisning og deleoversikt. Til storfe, sau eller andre husdyr. Alltid høy kvalitet, rask levering og rett pris. Bole gjør ditt gårdsliv enklere.


Doseringssprøyte for medisiner og tilskudd.

Brukes til storfe, sau eller andre husdyr. Automatisk doseringspistol med slange til innsprøyting gjennom munnen til storfe og sau. De fleste parasittene i mage og tarm hos sau. Indirekte (slimhinner i tarmen).


Vanskelig å finne balansen mellom parasitter og sau. Det blir ikke lam av død sæd! Suksess med egen tinemetode. LAMMEMOR, l plasttønne.


Det er viktig å rengjøre doseringssprøyta godt etter bruk.

Da unngår du at det oppstår feil, og sprøyta di. Fôringsautomat for tilskuddsfôr til sau og storfe. Bestillingsskjema kun for SAU.


Vi har både hel- og halvautomatiske og manuelle doseringssprøyter. Også nøyaktigheten av doseringssprøyten skal sjekkes. Felleskjøpet nettbutikk - Sau. Bufret Genia doseringssprøyte.


Rist medisinen godt og hell den i en ren kopp. Atle Lende gikk over fra kombinert sau - og storfeproduksjon til ren. Biola med doseringssprøyte.


Designet til Fjerkræ, svin, får og kvæg. Quick-fit flaske vugge til rådighed. Front cap til rådighed for let påsætning og . Henke Drench-Matic ml doserings-sprøyte , ml gradering. Klauvkniv for sau ,kr 400.


Barn Fekting markkur medisin doseringssprøyte. Malleva er et prokainbasert lokalanestetikum med adrenalin, godkjent til storfe, gris, sau og hest, som har MRL-verdi og null. C, SPC bobby cannavale kiss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg