mandag 11. mai 2015

Mus i etasjeskiller

Tror jeg vet hvor hullet i ytterkledninga er. Hvordan skal jeg lettest løse dette . Har så lyst å male veggene i stua i en varm gråfarge som ikke er for mørk og ikke er for lys. Alle skryter sånn av kalkgrå, men jeg blir alltid så . Mus i veggene og etasjeskillene innlegg 5.

Flere resultater fra forum. Hvilket skadedyr › Mus Bufret Lignende Mus kan også gnage på vannrør og man kan få store vannskader. Når mus oppholder seg inne i en vegg, i et tak eller etasjeskille , griser de til og ødelegger.


Videre sier Rentokil at de fleste skadedyrrelaterte behandlinger i norske hjem er knyttet opp mot aktivitet av enten rotter eller mus. Dette er fordi vi ofte må åpne vegger og etasjeskillere. Jeg vil anslå at 30–prosent av alle villaer i Norge har sport etter mus eller rotter i . Mus er for det meste aktive mellom skumring og daggry, men du kan også oppdage tegn på aktivitet andre tider i døgnet.

Høsten er tiden da flere av skadedyrene trekker innendørs. Du oppdager dem kanskje som krafsing i veggene. Kulda får mus og rotter til å trekke inn i husene.


De finner veien inn gjennom hull og sprekker på størrelse med et kronestykke. Sent i fjor vinter beynnte jeg og høre lyder i taket etasjeskille og veggene. Skadesjef Stein Norstein i Anticimex sier til Dinside at det er i disse dager, når kulda setter inn, at det gjerne er at musene kommer seg inn i hus . Paret kontaktet tidligere eier som da kunne opplyse at han hadde hatt mus i boligen tidligere, men at . Både mus og rotter er vanlige skadedyr i Norge.


Det viktigste du gjør er å forebygge muligheten for at mus og rotter skal kunne ta seg inn i . Mus plage: Eg slite med mus i etasjeskiller og veggane. Noen gode råd for å tette igjen på utsida mellom kledning og ringmur? Finnes det kanskje noe skum . Hva er beste måten å bli kvitt dem på? Vi har hund og allergikere i familien, ellers hadde jeg skaffet katt.


Tanken på masse døde mus som ligger og dør på seg i . Mangler: etasjeskiller - Hele loftet var fullt av mus!

Ifølge dommen ble det funnet skadedyr på loftet og i etasjeskiller mellom første etasje og kjelleren. Mus hadde gnagd på det elektriske anlegget . Det fantes isolasjon i noen vegger, men mus og rotter lager reir av dette. Så ikke bare grøsser det nedover ryggraden når en rotte eller mus kraver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg