fredag 15. mai 2015

Superpetunia frø

Frø fra Lord Nelson-sortimentet kan kjøpes hos faghandlere landet rundt. Populær og velkjent plante. En sort med et uvanlig utseende. Jeg pleier å kjøpe småplanter av petunia hvert år, i år også, men i år fant jeg noen navnløse som har vist seg å bli så pene. Frø av petunia innlegg 18.


Surfinia eller Hengepetunia? Flere resultater fra forum. Her kan du bestille frø på nett Spirea. Hage Bufret Lignende 29.


Selv om ditt lokale hagesenter ikke har åpnet for sesongen, er det fullt mulig å bestille frø på nett. Her er noen norske og utenlandske . Du kan fint så mange av disse frøene senere i sesongen, men senere start vil gi senere. Innlegg Carina Ons Jun 1 2011:am. Har noen fine sorter jeg gjerne skulle hatt igjen. Stiklinger av Millions Bells 13.


Raport fra Plantasjen og andre hagesentre. Hvordan bryr seg om petunia, velg frø og plantemateriale. Rene frø vokser raskere og billigere i verdi, men er ikke beskyttet mot sykdom og mekanisk skade, . Petunia , går det an å stiklingsformera desse?


Men med noen enkle triks gir du deg, frøene og plantene enda bedre odds. Mange frø trenger bare litt jord og vann for å spire, andre trenger litt mer hjelp for å vekkes til live. Fremsiden Stell, vedlikehold og formering Frø og formering Artikler.


SOMMERLYKKE: Superpetunia er flotte blomster i ampel. Trikset er derfor å knipe av visne blomster før de blir til frø , og slik tvinge planten til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg