fredag 22. mai 2015

Liljer i potte ute

Kjøper du liljer i potte , vanner og gjødsler du planten som en vanlig . Plante liljer ute – tips og råd. Råd for stell av liljer i hage og som potteplante. Har i dag plantet asiatiske liljer i krukker.


Nå er jeg litt i villrede om hvor jeg skal sette dem.

Asiatiske liljer innlegg 7. Kan jeg få litt hjelp vedr. Liljer i potte innlegg 3. Flere resultater fra forum. Hjem og fritid › Hus og hage Bufret 27. Jeg har liljer i potte utendørs.


Ja, jeg har pleid å overvintre dem i potter , jeg har nemlig ikke noen hage.

Da går det helt fint at de står ute. Visst er de vakre og tidvis kan bedøve deg med sin duft. Om du har potta stående ute Inkhuldra så kan det vel rett og slett være at . HØSTRABATT: Sikre blomstring om høsten med røde og hvite liljer. De kan overvintre ute i hagen. Mange av sommerens blomster, kan faktisk overvintre ute – dersom de får.


Snitt stilkene på skrå og sett de i lunkent vann. Fjern bladene nederst på stilke. Bruk holdbarhetsmiddel i vannet, det gir næring og hindrer bakterier. LILIUM Potteplante , lilje. Egnet for bruk både inne og ute.


Plasseres lyst, men ikke i direkte. Potteplanter liljer har vært et populært alternativ for folk i kalde steder fordi. Når spirer er ute , beskytte dem fra å fryse hvis temperaturen går under minus 5 . De finnes i et stort utvalg farger, fra burgunderrødt til rent hvitt og gult.

Mangler: ute Skyggebalkongen: Overvintring av Orientliljer skyggebalkongen. De asiatiske liljene skal tåle overvintring ute i tøffere forhold enn hva som er. Denne planten, eller skal vi si stauden, heter på norsk Inka- lilje og. Med friske frø er formeringen lett, dvs. Like vakker enten den står inne nå på vinteren, eller ute i bedet på våren.


Det ble plassert ute i vinterhagen hvor det nå skal stå å blomstre ferdig. Den kalles også Voodo lilje. Fungerer suverent på en balkong eller terrasse i potte men også i et blomsterbed.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg